Rico Verhoeven lanceert voedingssupplementenlijn ‘Ricoded’


Kickbokskampioen Rico Verhoeven lanceert eigen voedingssupplementenlijn Ricoded

Introductie - GLORY Zwaargewicht Wereldkampioen Kickboksen Rico Verhoeven heeft woensdag op de Masters Expo in Amsterdam zijn eigen voedingssupplementenlijn, genaamd Ricoded, geïntroduceerd. De lijn is ontwikkeld in samenwerking met partner High End Nutrition en gericht op topsporters en amateursporters, maar ook op drukke professionals en studenten.

Vooralsnog gaat het om een tweetal producten: een vegan maaltijdvervanger (Ricoded Fit Meal) en een nootropic. De maaltijdvervanger biedt met name ondersteuning bij het completeren van het voedingspatroon, de nootropic stimuleert met name het geheugen en helpt het concentratievermogen. Rico Verhoeven speelde al langer met de gedachte om met supplementen te komen: “Ik vond het ook wel spannend, omdat ik veeleisend ben qua werking en hoge kwaliteit van de ingrediënten. Tegelijkertijd wilde ik dan ook nog een productrange introduceren die juist voor een zo breed mogelijke groep mensen toepasselijk was. Dat heeft wel wat tijd gekost in het vinden van de juiste ontwikkelaars, vorm en naam. De merknaam Ricoded draagt mijn naam in zich, maar is ook een Engelstalige verbastering van het woord Recoding; het herprogrammeren van jezelf.”

Bron: Ricoded/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nederlanders besteden €1,6 miljard aan supplementen

Onderzoek - Ruim vier op de tien Nederlanders gebruikten het afgelopen jaar voedingssupplementen (41%). Vergeleken met 2022 is dat €200 miljoen meer. Ook de sport- en eiwitproducten zijn een duidelijk groeiproduct binnen de voedingssupplementen. Dit blijkt uit de tweede editie van de Healthy Lifestyle Monitor.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid