Robert Burgler nieuwe General Manager SuperTrade


Een van de leden van inkooporganisatie SuperTrade, Chefs Culinar

Benoeming - Robert Burgler (51) benoemd is de nieuwe General Manager van SuperTrade u.a. De benoeming was al ingegaan per oktober vorig jaar, maar is nu pas naar buiten gebracht.

Burgler heeft een ruime (Internationale) commerciële & management ervaring opgebouwd in verschillende branches. Hij was onder meer werkzaam voor LEGO, Mars en SRG International. Hij zal zich vooral gaan bezighouden met het verder professionaliseren van de organisatie en het optimaliseren van het portfolio. Daarmee ook  de Private Label-producten, het uitbreiden van synergiën binnen Top Trade én het onderhouden en  versterken van de contacten met de relaties van SuperTrade.

SuperTrade wordt momenteel gevormd door Chefs Culinar, Huuskes, Digross Diepvries Combinatie (De Jong Diepvries, Van der Wee Grootverbruik), Interkring-vers (Verscentrum Ter Brugge, VAV Divers Groep, De Waal Vers) en Out of Home Partners (Broekhuyzen, Horeca Groothandel Tilburg, MarSchee).

Daarnaast is SuperTrade onderdeel van ‘TOP TRADE, partners in purchasing sce (Top Trade), een overkoepelend Europees inkoopverbond met focus op de inkoopcoördinatie voor haar leden Top Food Group cvba (België) en c.i.v. SuperTrade u.a. (Nederland). Gezamenlijk vertegenwoordigen de leden van c.i.v. SuperTrade u.a. en Top Food Groep cvba een jaarlijkse omzet van ruim 1 miljard euro en zijn daarmee een sterke speler binnen de Ffoodservicebranche.

Bron: SuperTrade/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Oosterhoutse Frietkoning opent Eetwinkel Lossez

Formulenieuws – Horeca-ondernemer Peter Lossez van de Frietkoning in Oosterhout start een nieuwe locatie in Oosterhout met de cafetariaformule Eetwinkel van Chefs Culinar. Lossez verwacht samen met Eetwinkel op die locatie goed te kunnen groeien.

Lees bericht


Nieuw voedingsconcept VersZorgende voor kleinschalige zorg

Zorg - Voor de kleinschalige zorg in Nederland is het voedingsconcept VersZorgende ontwikkeld. Het concept gaat uit dat mensen, de zogeheten VersZorgenden, het proces rond eten en drinken in een woonvorm op zich nemen en zodoende het zorgpersoneel ontlasten. Bij dit proces worden zoveel mogelijk de cliënten van de woonvorm betrokken.

Lees bericht


Marc de Swart vertrekt bij SuperTrade

Persoonlijk - Het bestuur van SuperTrade heeft een toekomstvisie voor de inkoopvereniging geformuleerd die niet aansluit op de persoonlijke ambitie van haar directeur Marc de Swart en daarom gaat hij SuperTrade verlaten.

Lees bericht


Huuskes biedt nieuw gepersonaliseerd bestelplatform

Zorg – Totaalleverancier Huuskes in Enschede heeft de eigen Huuskes Shop vernieuwd en deze gepersonaliseerd in vier verschillende bestelplatforms. Waar voorheen de klanten allemaal in dezelfde webshop omgeving zaten, worden zij vanaf dit jaar in vier verschillende webshops onderverdeeld: ziekenhuizen, kleinschalig wonen, grootschalige keukens en restaurants & catering.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid