Rotterdamse IJsmaker realiseert volledig digitale bestelwinkel


IJsmaker gaat over naar volledig via orderkiosk bestellen

IJssalon - De IJsmaker in Rotterdam heeft aan de Witte de Withstraat in Rotterdam een volledig digitale bestelwinkel geopend. Gasten hoeven op die manier niet langer in de rij te staan en kunnen op hun gemak het ijsje naar wens samenstellen.

Het digitaal bestellen neemt een steeds grotere vlucht. Niet alleen binnen gemaksformules en tankstations, ook bij cafetaria’s en fastfoodconcepten neemt het gebruik toe. IJsmaker is nu de eerste ijssalonketen die dit volledig doet. Bij de meeste ijssalons is het nog heel normaal om aan de balie te bestellen maar IJsmaker wil daar verandering in brengen. De inzet van orderkiosken zorgt voor en enorme verbetering in de snelheid van afhandelen. Ook wordt er door de gasten meer besteld, omdat de keuzes beter zichtbaar zijn en men rustiger kan bestellen.

Stroomversnelling

De IJsmaker in Rotterdam heeft dat goed begrepen en heeft bij de locaties aan de Witte de Withstraat en Zwart Janstraat in Rotterdam in totaal 7 orderkiosken geplaatst, waarvan 5 bij de locatie aan de Witte de Withstraat. In eerste instantie was dat er eentje om gasten tijdens corona wat meer te spreiden bij hun bestellingen. Die orderkiosk stond al in de planning maar is met de komst van COVID in een stroomversnelling terecht gekomen. Volgens eigenaar Adnan Bourich was die plaatsing gelijk zo’n succes dat er acht weken geleden gelijk 5 orderkiosken bij de Witte de Withstraat  werden geplaatst en 2 kiosken bij de locatie aan de Zwart Janstraat.

100% via orderkiosken

Bourich is van plan om volgend seizoen volledig over te gaan naar 100% orderen via winkelkiosken. Daarnaast werkt hij aan een app waarbij je met een unieke QR-code je ijsjesaankoop in een abonnementsvorm kunt krijgen. Daarmee kunnen gasten tegen een vast bedrag per maand op elk moment van de dag  een ijsje via de telefoon samenstellen en deze afhalen met een simpele scan op één van de machines.

Gasten die nog op de traditionele manier willen bestellen aan de counter kunnen ook nog steeds terecht, maar inmiddels is duidelijk dat het merendeel van de ijsliefhebbers via de orderkiosken bestelt. De komende periode worden meer orderkiosken geplaatst. Ook in de locatie aan het Stadhuisplein in de Maasstad, de derde locatie van IJsmaker.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuw: Tony’s Street Food bij Esso Den Bout

Petrol - Esso Den Bout aan de A15 bij Hardinxveld-Giessendam is vernieuwd. Belangrijk speerpunt van het station nu is de Tony’s Street Food. Via dit all-American diningconcept serveert de Esso nu 24/7 vers bereide specialiteiten, zoals broodjes, tosti’s, burgers, warme & zoete snacks, sappen en de beste koffie. In de shop is gekozen voor een extra uitgebreid to go-assortiment.

Lees bericht


Sterrenchef Servais Tielman opent Smullies Maastricht

IJssalon – Servais Tielman van sterrenrestaurant Beluga Loves You heeft samen met zijn compagnons ‘Smullies’ geopend in Maastricht. Smullies is een patisserie en ijssalon, waar niet alleen unieke ijssmaken en  bijzondere patisserie wordt verkocht, maar ook smoothies, milkshakes en koffie.

Lees bericht

IJsje eten vanaf een ‘fun’cone met special effect

IJssalon – De Amsterdamse ijssalon Jan Pieter IJsje gaat het eten van een ijsje wel heel speciaal maken. Niet alleen kunnen klanten voor een bijzondere ijssmaak kiezen in één van zijn ‘fun’cones, maar het eten van het ijsje wordt ook nog eens omlijst door een special effect. Zo kan het zomaar ineens gaan sneeuwen, galmt ‘let it go’ of ‘ghostbusters’...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid