Royal Smilde verstevigt positie in borrelcategorie


Overname - Royal Smilde heeft per 1 januari 2021 The Tapas Factory overgenomen. De overname van deze productielocatie zorgt voor een stevigere positie van het bedrijf binnen het borrelsegment met hartige snacks. Bij The Tapas Factory in Rotterdam worden voornamelijk empanadas geproduceerd.

Royal Smilde levert al geruime tijd salades, dips, spreads, quiches, pies en bladerdeeg snacks aan de retail en foodservice. Met deze overname breidt het bedrijf haar portfolio uit binnen de borrelcategorie.

The Tapas Factory zal zelfstandig en onder eigen label blijven opereren. Daarnaast gaat het bedrijf zich bezighouden met het ontwikkelen, produceren en verkopen van borrelsnacks voor het retail en foodservice kanaal, en zal deze op de markt brengen onder de noemer Party Bites. Om internationale groei via Party Bites te realiseren, investeert Royal Smilde in een nieuwe gecertificeerde borrelhapjesfabriek.

Bron: Royal Smilde

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ronald Prince van Royal Smilde nieuwe voorzitter FNLI

Benoeming - Ronald Prince (CEO, Royal Smilde) is door het bestuur van de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) benoemd tot nieuwe voorzitter van de FNLI. Hij volgt vanaf 1 september 2022 Annemarieke de Haan op, die afscheid neemt als voorzitter van de FNLI vanwege haar nieuwe rol binnen Unilever als General Manager Home Care in Zuidoost-Azië.

Lees bericht


Royal Smilde en Kitchen Republic duiken samen de keuken in

Samenwerking – Royal Smilde gaat samenwerken met Kitchen Republic om innovaties te versnellen. Beide partijen gaan daarvoor een aparte innovatie hub inrichten in de professionele deelkeuken van Kitchen Republic-locatie in Amsterdam. Vinay Dharampal, die de innovatiekar trekt van Royal Smilde Futura motiveert de stap als volgt: “Hier kunnen we buiten bestaande organisatiestructuren, zelfstandig nieuwe concepten bedenken, maken en testen. Wij proberen...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid