SAB komt met Vol Smaak


Conceptontwikkeling - Bedrijfscateraar SAB Catering introduceert Vol Smaak. Dit nieuwe productconcept bestaat uit eerlijke en ambachtelijke versproducten die worden aangeboden in de ruim 230 bedrijfsrestaurants van SAB. De eerste productgroep, die landelijk wordt geïntroduceerd, is brood. “Brood is de basis van elke lunch. Met het luxe en biologische broodassortiment Vol Smaak, dat op locatie wordt afgebakken, maakt SAB een kwaliteitsslag passend bij de wensen van de lunchgast anno nu”, zegt de cateraar in een persschrijven. Daarbij biedt Vol Smaak ook een extra service: bestellen voor thuis, maakt het mogelijk dat ook de gezinsleden kunnen meegenieten. Judith Veerman, productmanager SAB: “De beste manier om een product als brood te beoordelen is natuurlijk door het zelf te proeven. Wij doen dit door onze opdrachtgevers en cateringteams een goodiebag aan te bieden met daarin een variatie aan broden om thuis af te bakken. De reacties op de eerste ruim vijftig locaties zijn ongekend enthousiast.” Eerlijker De broden uit de broodlijn Vol Smaak worden handgemaakt en zijn ontwikkeld door meester Boulanger Hiljo Hillebrand. “De receptuur voor alle broden heeft als basis het gebruik van eerlijke grondstoffen. Bovendien is de herkomst van alle ingrediënten in het brood bekend. Granen, zaden en (zuid)vruchten. Alleen zo kan er gegarandeerd worden dat de producten van Vol Smaak geen kunstmatige geur- en smaakstoffen bevatten”, aldus SAB. Landelijke introductie De nieuwe broodlijn Vol Smaak, met ook een eigen lijn van handgemaakte presentatiematerialen, wordt op dit moment op alle SAB-locaties gefaseerd geïntroduceerd. Na de landelijke introductie dit jaar van de broodlijn Vol Smaak volgen ook de andere verscategorieën, met als eerste de productgroep hartig beleg. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid