Schoondergang Van Zwanenburg breidt directie uit met Antal van Dillen
Benoeming - Per 1 februari zal Antal van Dillen (54) toetreden tot de directie van Schoondergang Van Zwanenburg (SVZ). Van Dillen wordt Directeur Sales & Development voor de werkmaatschappijen Grootkeukentechniek en Service & Onderhoud. In deze werkmaatschappijen heeft Van Dillen ook een belang genomen.
Van Dillen was hiervoor 30 jaar lang werkzaam bij Bouter. Zijn toetreding tot de directie van SVZ past in de groeiambitie van de onderneming, die zich richt op de segmenten Grootkeukentechniek, Restaurant- & Keukenartikelen en Service & Onderhoud voor professionele keukens.
SVZ verwacht met de komst van Antal van Dillen nog beter antwoord te geven op de veranderende en groeiende vraag binnen de markt van keukentechniek. Door de eigen productie van SVZ in combinatie met het brede assortiment van grootkeukenapparatuur, heeft het bedrijf een grote rol in deze markt.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Fastned opent eerste Belgische shop bij snellaadstation
Buitenland - Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft vandaag zijn allereerste shop en restaurant geopend. De opening van de shop is een volgende stap in Fastneds ontwikkeling, die het elektrische laden nog aangenamer moet maken. De shop ligt aan de E19 tussen Antwerpen en Breda ter hoogte van Brecht.
Lees berichtPlant FWD Week wil inspireren vaker plantaardig te kiezen
Actie - Plant FWD organiseert de eerste Plant FWD Week, waar ruim 40 restaurants, waaronder Cannibale Royale, Restaurant Flore **, The Lobby, Chez Nina, Yerba en Madre, mensen worden geïnspireerd vaker plantaardig te eten.
Lees berichtMarco van Bergen sluit zijn Udens toprestaurant OONIVOO
Horeca - Het Udense toprestaurant OONIVOO WineSpired sluit per 30 december 2023 definitief de deuren. Dat heeft eigenaar Marco van Bergen laten weten. Inflatie en de energiecrisis, die volgen op het verlies van de Michelinster en drie horecalockdowns zijn de reden. Hij is nog op zoek naar een partij die de lopende huurovereenkomst en de inrichting van het restaurant wil overnemen.
Lees berichtNieuw horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub in Carlton Oasis
Horecaconcept - Carlton Oasis in Spijkenisse heeft onlangs het volledig gerenoveerde ROAM & Desert Inn Pub geopend. Het hotel deelde de nieuwe horeca-ervaring met gasten en lokale bewoners.
Lees berichtRIJKS na ingrijpende verbouwing weer open
Horeca - Na een ingrijpende renovatie opent RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum, opnieuw haar deuren aan het Museumplein. “Na bijna 10 jaar werd het tijd voor de next step. In het nieuwe RIJKS hebben we meegenomen wat we hebben geleerd in de afgelopen jaren. We zijn de verbeterde versie van onszelf geworden,” aldus Executive Chef Joris Bijdendijk namens zijn team.
Lees berichtJoris Peters zoekt opvolger Aan de Zweth in Schipluiden
Restaurant - Chef-eigenaar Joris Peters zoekt een opvolger voor de exploitatie van zijn restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. Het tussen Rotterdam en Delft gelegen restaurant wordt ter overname aangeboden omdat de ondernemer elders een nieuwe uitdaging wil aangaan in een kleiner restaurant.
Lees bericht