Selecta en Vitamin Well gaan samenwerken in Europa


Vendingspecialist Selecta en Vitamin Well, leverancier van functionele dranken en proteïnerepen, gaan het assortiment gezonder maken in de automaten

Samenwerking - Vendingspecialist Selecta en Vitamin Well, leverancier van functionele dranken en proteïnerepen, gaan samenwerken op de Europese markt. Selecta gaat in de automaten het aanbod gezonde producten uitbreiden met de producten van Vitamin Well.

In deze samenwerking staan Vitamin Well's vitaminewater en Barebells proteïnerepen centraal. Doel is om consumenten een beter alternatief te bieden voor onderweg. Vitamin Well heeft een reeks dranken, allemaal zonder koolzuur, caloriearm en verrijkt met veelzijdige combinaties van vitaminen en mineralen. Het drankje wordt bovendien geleverd in flessen die gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic. Vitamin Well is marktleider in Zweden, maar ook in veel andere Europese markten actief.

Barebells

Vitamin Well levert ook de snacks van Barebells, die verrijkt zijn met proteïne. Het brede assortiment proteïnerepen van Barebells is verkrijgbaar in 40 markten over de hele wereld en het bedrijf heeft een leidende positie in verschillende landen. Via de zelfbedieningsautomaten van Selecta zullen de Original Protein Bars van het merk in heel Europa verkrijgbaar zijn voor consumenten die onderweg zijn. Tim Goossens, gedelegeerd bestuurder Selecta Benelux & Export: "We geloven sterk in het bevorderen van de samenwerking met Vitamin Well en Barebells, omdat de merken wereldwijd een grote populariteit hebben verworven. We zijn verheugd dat we een assortiment voedzame snacks kunnen introduceren die tegemoet komen aan de behoeften van onze jonge on-the-go consumenten."

Bron: Selecta/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDunkin’ lanceert ‘smartfridge koffie en donuts station’

Shopconcept – Koffie- en donutconcept Dunkin’ presenteert samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin’, een volgens het bedrijf ‘slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin’ donuts, merchandise en andere producten’. De eerste units zijn reeds ontwikkeld en de primeur is voor Hotel Gorinchem van Van der Valk International, de belangrijkste belanghebbende in Dunkin’.

Lees bericht

Selecta ziet Shop & Go-concepten in 2024 doorbreken

Shopformat - Selecta ziet onbemande Shop & Go-concepten en nieuwe betaalopties als alternatief voor cafetaria’s en shops definitief doorbreken. Als leverancier van koffie- en voedingsautomaten verwacht het bedrijf dat slimme foodtech-toepassingen in 2024 verder zullen doorbreken. Vooral onbemande minimarkets zijn volgens het bedrijf aan een opmars bezig in onder meer ziekenhuizen en aan laadstations voor elektrische autos.

Lees bericht
Sportproducten XXL Nutrition bij 220 Shell-locaties

Petrol – Shell gaat op 220 tankstationlocaties de eiwitproducten verkopen van XXL Nutrition. Dat heeft René van der Zel van XXL Nutrition donderdag bekend gemaakt. Sport- en eiwitproducten worden steeds vaker als assortimentsuitbreiding ingezet bij tankstations.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid