Servetverspilling tegengaan met Tork Xpressnap Fit dispenser


De Tork servetdispenser

Duurzaamheid – Om verspilling van servetten door klanten tegen te gaan, heeft Tork de Xpressnap Fit servetdispenser ontworpen. Die zorgt voor minder afval omdat maar een servet tegelijkertijd kan worden meegenomen.

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ondernemers. Herbruikbare en recycleerbare materialen zijn een must geworden. Maar ook het tegengaan van verspilling van servetten hoort daarbij. Dankzij de één-per-keer dosering van de nieuwe servettendispenser van Tork nemen klanten nu alleen de servetten die ze nodig hebben en verminderen ze hun hoeveelheid afval.

Bij de standhouders in De Vleeshalle in het Belgische Mechelen is dat ook gebleken. Sommigen bieden een servet aan in een bestekzakje of opgerold in bestek. Anderen plaatsen een servetdispenser op de toonbank zoals ijsverkoopster Phedra Schijns. “Klanten komen hier regelmatig servetten halen”, aldus Schijns. “Hoewel een dispenser tot 300 servetten kan bevatten, moet het door de dag heen bijgevuld worden. Dat kan wel storend zijn als het net druk is”.

Hygiënisch

Met de Xpressnap Fit servetdispenser speelt hygiënemerk Tork in op de vraag van duurzaamheid en hygiëne. De volledig gesloten servetdispenser werkt met één-per-keer dosering. Zo pakt de klant alleen wat die echt nodig heeft en worden geen andere servetten aangeraakt. Hierdoor wordt het aantal weggegooide ongebruikte servetten met meer dan 50% verminderd en vormen de servetdispensers ook een hygiënisch alternatief voor open houders waarbij er meer mogelijke aanrakingspunten zijn. Sonja van der Linden, Marketing Manager Horeca bij Tork: “Tork wil horecaondernemers ondersteunen bij hun dagelijkse bezigheden. Met Tork Xpressnap Fit helpen we hun hygiëne en workflow te verbeteren omdat ze dispenser minder vaak hoeven bij te vullen. Daarnaast verminderen we de hoeveelheid afval.”

Bron: Tork/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tork brengt verbeterde servetdispensers

Introductie – Tork introduceert een verbeterde servetdispenser voor op tafel en voor de afhaalsector. De beide introducties moeten zorgen voor een meer hygiënische gastervaring en een efficiëntere werkomgeving bij restaurants en franchisenemers.

Lees bericht


Tork introduceert nieuw antimicrobieel schuim en handzeep

Hygiëne – Tork, merk van hygiëne- en gezondheidsbedrijf Essity, introduceert twee nieuwe producten: Tork Antimicrobiële Vloeibare Handzeep en Tork Alcoholvrij Handschuim voor handdesinfectie. Beide producten zijn effectief tegen bacteriën en virussen, bieden verzorging voor de huid en zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid