Tork introduceert nieuw antimicrobieel schuim en handzeep


Tork handzeep

Hygiëne – Tork, merk van hygiëne- en gezondheidsbedrijf Essity, introduceert twee nieuwe producten: Tork Antimicrobiële Vloeibare Handzeep en Tork Alcoholvrij Handschuim voor handdesinfectie. Beide producten zijn effectief tegen bacteriën en virussen, bieden verzorging voor de huid en zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Antimicrobiële zeep en handdesinfectiemiddelen zijn een belangrijk onderdeel van preventieve maatregelen tegen infecties op de werkvloer en in publieke ruimtes. Om facilitair managers hierbij te ondersteunen introduceert Tork de twee nieuwe producten.

Handhygiëne

Een effectieve handhygiënestrategie is van belang om ziekten te voorkomen. Sinds de pandemie is het belang van hygiëne dan ook fors toegenomen. Regelmatig handen desinfecteren en wassen leidt echter tot pijnlijke handen en huid- gezondheidsproblemen zoals dermatitis. Vooral op werkplekken die intensieve handhygiëne vereisen, is veel vraag naar huidvriendelijke producten. Met de twee nieuwe antimicrobiëleproducten ondersteunt Tork bedrijven met een professionele keuken of bedrijven die werkzaam zijn in de voedselverwerking.

Frequent gebruik

Beide producten kennen als basis 100% plantaardig melkzuur, een ingrediënt dat volledig biologisch afbreekbaar is. Bovendien blijkt uit dermatologische tests dat de handzeep geschikt is voor frequent gebruik en het alcoholvrij schuim hydraterend en zacht is voor de huid.

Bron: Essity/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tork brengt verbeterde servetdispensers

Introductie – Tork introduceert een verbeterde servetdispenser voor op tafel en voor de afhaalsector. De beide introducties moeten zorgen voor een meer hygiënische gastervaring en een efficiëntere werkomgeving bij restaurants en franchisenemers.

Lees bericht






KHN nuanceert gepubliceerde inspectiecijfers 2017 van RTL

Horeca – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft de inspectiecijfers van de NVWA over 2017, die vandaag door RTL Nieuws naar buiten zijn gebracht, genuanceerd. Volgens KHN stonden in 2017 456 horecazaken van de in totaal 46.500 zaken onder verscherpt toezicht. Teveel, maar er sinds die tijd wel wat veranderd. Hierdoor zijn de cijfers niet meer representatief. KHN onderstreept het belang van goede inspecties binnen de...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid