Tork brengt verbeterde servetdispensers


Tork Xpressnap servetdispenser

Introductie – Tork introduceert een verbeterde servetdispenser voor op tafel en voor de afhaalsector. De beide introducties moeten zorgen voor een meer hygiënische gastervaring en een efficiëntere werkomgeving bij restaurants en franchisenemers.

Het Xpressnap servetsysteem geeft gevouwen bundels servetten af die een betere presentatie bieden aan de gasten dan wanneer bijvoorbeeld een mandje servetten wordt gebruikt. De servetten worden in de volledig gesloten dispenser bewaard, waardoor ze beschermd en hygiënischer zijn voor gebruik. Bovendien zorgt de één-per-keer-dosering voor verminderen van servetverbruik en voor afvalvermindering met minstens 25%.  Dit helpt volgens Tork om duurzaamheidsdoelstellingen te behalen en tegelijkertijd te besparen op exploitatiekosten.

Efficient

De verbeterde Drive Thru Servetdispenser is ontworpen om de wachtrijen in quickservice restaurants met een drive-tru of take-away counter efficiënt en hygiënisch te houden, ook bij tekort aan personeel. De dispenser geeft meerdere servetten per keer uit afhankelijk van het noodzakelijke aantal. Hierdoor wordt het juiste aantal servetten per bestelling geserveerd.

Bron: Tork/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Fastned opent eerste Belgische shop bij snellaadstation

Buitenland - Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft vandaag zijn allereerste shop en restaurant geopend. De opening van de shop is een volgende stap in Fastneds ontwikkeling, die het elektrische laden nog aangenamer moet maken. De shop ligt aan de E19 tussen Antwerpen en Breda ter hoogte van Brecht.

Lees bericht



Spare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees bericht

Marco van Bergen sluit zijn Udens toprestaurant OONIVOO

Horeca - Het Udense toprestaurant OONIVOO WineSpired sluit per 30 december 2023 definitief de deuren. Dat heeft eigenaar Marco van Bergen laten weten. Inflatie en de energiecrisis, die volgen op het verlies van de Michelinster en drie horecalockdowns zijn de reden. Hij is nog op zoek naar een partij die de lopende huurovereenkomst en de inrichting van het restaurant wil overnemen.

Lees bericht



RIJKS na ingrijpende verbouwing weer open

Horeca - Na een ingrijpende renovatie opent RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum, opnieuw haar deuren aan het Museumplein. “Na bijna 10 jaar werd het tijd voor de next step. In het nieuwe RIJKS hebben we meegenomen wat we hebben geleerd in de afgelopen jaren. We zijn de verbeterde versie van onszelf geworden,” aldus Executive Chef Joris Bijdendijk namens zijn team.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid