Signature cocktails van Axis per post nu ook thuis


De Axis Signature Cocktail Box

Thuisbezorging - Axis Cocktail Bar, bekend om zijn ruime selectie van gins en jenevers en gevestigd in Hilton Amsterdam Airport Schiphol, komt met een cocktailconcept voor thuis: Axis Signature Cocktail Box. De box heeft een compact formaat en past door de brievenbus past.

De cocktailbars in Nederland zijn nog steeds gesloten. Daarom heeft Axis Cocktail Bar haar eigen Signature Cocktail Box ontwikkeld, om zo de cocktailliefhebbers thuis kennis te laten maken. Het barteam van Axis heeft vijftien cocktails ontwikkeld en zo aangepast dat ze zijn te bezorgen per post. De cocktails worden vers bereid en vervolgens in vacuümverpakking verzonden in de fraai vormgegeven Axis Signature Cocktail Box.

Special editions

Naast ‘a bridge to far’, de cocktail waarmee barmanager Lewis McKenzie de 2019 spirit of Opihr Global finals in Venetië won, zijn er nog veertien cocktails om uit te kiezen. De gast kan zelf kiezen welke cocktails zij of hij wil combineren: ‘pick & mix’, zogezegd. Er zijn vijf classic cocktails, zoals de Old Fashioned en de Espresso Martini. Ook zijn er vijf typische gin cocktails en vijf special editions. In een brievenbuspakket passen drie tot acht cocktails. Op de website kun je de vijftien cocktails goed bestuderen, bekijken welke ingrediënten het team mixt en zoeken op smaken, zoals rokerig, bitter of fruitachtig.

Bezorging per post

Cocktails door de brievenbus bestonden nog nauwelijks voor de pandemie, maar zijn nu in opkomst onder trendy cocktailbars. Door toegenomen kennis bij de bartenders en voortschrijdende technologie is het goed mogelijk om cocktails op hoge kwaliteit thuis te bezorgen, gewoon door de brievenbus. Food trendwatcher Gijsbregt Brouwer zegt over de ontwikkeling om food en drinks te versturen via brievenbuspakketjes: “Dit is een trend in opkomst. Het goede aan brievenbuspakketjes is de sterke en persoonlijke directe relatie met de gast. Ik ben onder de indruk van de creativiteit van de producten en de vormgeving van de pakketjes."

Bron: Axis Cocktail Bar@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid