Silvie Slachter nieuwe beursmanager BBB Maastricht


Nieuwe beursmanager Sivie Slachter van BBB Maastricht

Benoeming - Met ingang van 1 maart is Silvie Slachter de nieuwe beursmanager van horecavakbeurs BBB Maastricht. Zij volgt in deze functie Erik Stroink op, die de organisatie gaat verlaten.

Als nieuwe beursmanager is Slachter eindverantwoordelijk voor zowel de sales als de productie, programmering en marketing van de beurs en het interactieve horecaplatform verbonden aan BBB. Belangrijkste doelstelling voor komende jaren is de kwaliteit van de vakbeurs verder verhogen en meer lading geven aan de BBB belofte ‘More Horeca Success’ voor de horecaondernemer. Slachter heeft jarenlange ervaring in de horecabranche. In haar laatste functie was zij als National Accountmanager werkzaam bij Smit & Dorlas.

Platform

Voormalig beursmanager Erik Stroink legt na bijna 10 succesvolle jaren zijn functie neer en zal zijn carrière elders voortzetten. Stroink zorgde samen met zijn team voor de transformatie van BBB als driedaags horeca-event naar een  platform dat zich gedurende het hele jaar inzet voor het succes van de horecaondernemer.

De eerstvolgende BBB Maastricht wordt gehouden van 12 t/m 14 oktober In de MECC Maastricht.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Wijnexperts Lars Daniëls en Birthe van Meegeren op BBB Maastricht

Beurzen Lars Daniëls en Birthe van Meegeren komen op de Folie Culinaire, die van 7 tot en met 9 oktober in MECC Maastricht wordt gehouden, hun kennis over wijnen. De Folie Culinaire is het onderdeel binnen horecabeurs BBB Maastricht voor het hogere gastronomische segment. Magister Vini Lars Daniëls is gastheer in de Wine Tasting Area. Birthe van Meegeren is één...

Lees bericht

Extra aandacht voor non-food op horecabeurs BBB Maastricht

Beurzen - Horecavakbeurs BBB Maastricht gaat meer aandacht besteden aan de ontwikkelingen binnen non-food. De organisatie creëert daarvoor een nieuw beursonderdeel onder de naam Folie à Deux. Op dit onderdeel worden uitvindingen die binnen nu en tien jaar een belangrijke rol gaan spelen in de horecabranche extra belicht. Daarbij gaat het om de allernieuwste toepassingen op het gebied van inrichting,...

Lees bericht

Folie Culinaire presenteert eerste chefs

Culinair event - Met nog ruim een half jaar te gaan, presenteert Folie Culinaire de eerste internationale chefs. Het zijn Rob Roy Cameron van restaurant Gazelle Mayfair (Londen, UK), Olesia Drobot van EM restaurant (Sint-Petersburg, Rusland) en sterrenchef Heiko Lacher van restaurant Anima (Tuttlingen, Duitsland). De demokeuken van Culinaire Saisonnier 2019, waar de drie topkoks hun masterclasses geven is een vast...

Lees bericht

Horeca Netwerk en @FoodClicks gaan samenwerken

Partnership - Horeca Netwerk en @FoodClicks gaan actiever samenwerken om de marktbewerking tussen leveranciers en ondernemers efficiënter en effectiever te maken. Beide netwerken sluiten goed op elkaar aan en versterken elkaar direct. Daar waar mogelijk zal kennis en content tussen beide partijen actiever worden gedeeld om de toenemende vraag naar effectievere totaaloplossingen voor veel foodleveranciers te vergemakkelijken. Beide partijen...

Lees bericht


BBB Maastricht trekt 15.000 bezoekers

Beurzen - De 64ste editie van horecavakbeurs BBB Maastricht trok bijna 15.000 horecaprofessionals uit Nederland, België en Duitsland naar MECC Maastricht. Dat laat de organisatie weten na afloop van het driedaagse evenement. De ruim 400 exposanten, die samen alle horecasegmenten vertegenwoordigden, toonden zich over de afgelopen dagen tevreden met de opkomst en de kwaliteit van de bezoekers. Beursmanager Erik Stroink: “Ik ben...

Lees bericht

Laatste mogelijkheid mee te doen met het NK Oestersteken

Wedstrijd - Dinsdag 9 oktober organiseren horecabeurs BBB Maastricht, Stichting Europa Culinair en het Wijntheater® voor de 25ste keer "La Grande Finale" van het NK Oestersteken in MECC Maastricht. De winnaar van het NK oestersteken 2018 krijgt een volledige verzorgde reis naar het EK - en WK Oestersteken volgend jaar. Er worden nog twee voorrondes georganiseerd deze maand: op dinsdag 18 september om 16:00...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid