Sir Edmond Gin lanceert Luxe Gift Box


Introductie - Sir Edmond Gin, ‘s werelds eerste met Bourbon vanille geïnfuseerde gin, komt met een luxe Gift Box. De doos bevat een complete set met ingrediënten om een goede cocktail te maken.

Sir Edmond Gin is een ambachtelijk vervaardigde gin uit Nederland. De gin heeft een herkenbare en specifieke smaak. Die smaak komt door het gebruik van de Bourbon vanille, volgens insiders de beste kwaliteit vanille ter wereld. De vanille is afkomstig van het eiland La Réunion, een eiland ten oosten van Madagaskar. De makers van Sir Edmond Gin hebben dit ingrediënt het hoofdpodium gegeven in hun gin.

De luxe Sir Edmond Gin Gift Box bevat de volgende items: Fles Sir Edmond Gin 0,7L, twee Copa glazen en twee Fever-Tree Indian Tonics om te mixen. Om de mix compleet te maken zitten er in de giftbox ook een Bar spoon, Jigger, Pourer en een bakje met garnering. Een videokaart en een receptenboekje laten de verdere mogelijkheden zien van Sir Edmond Gin. De box is een exclusief item en alleen verkrijgbaar door te mailen naar info@siredmondgin.com.

Bron: Sir Edmond Gin/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Sir Edmond maakt zomertour met eigen gin bar

Strandpaviljoen – Ginmerk Sir Edmond wil in de maanden een juli en augustus een zomertour houden met een eigen ginbar. Strandgangers van een aantal paviljoens kunnen in de zomermaanden bij de Sir Edmond Gin Bar genieten van tintelfrisse Gin & Tonics.

Lees bericht

Consumptiebehoefte in horeca is veranderd na eerste lockdown

Analyse - Horeca in Nederland heeft na de eerste lockdown de weg omhoog vrij snel weten te vinden. Halverwege juli is het omzetniveau zelfs even gestegen tot het niveau van 2019. Opvallend genoeg bleek de consumptiebehoefte van de horecagast na de lockdown op een aantal vlakken wel te zijn veranderd ten opzichte van 2019.

Lees bericht





© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid