Sligro Food Group brengt bod uit op Metro-activiteiten België


Ingang van de Belgische Sligro-locatie bij Antwerpen

Groothandel – Sligro Food Group heeft een bod uitgebracht op de Metro-activiteiten in België als gevolg van de reorganisatie van Makro Cash & Carry bij onze zuiderburen. De groothandel uit Veghel had al eerder laten weten belangstelling te hebben.

Sligro had zich op 10 oktober jongstleden aangemeld bij de gerechtsmandatarissen als geïnteresseerde partij. Vandaag, dinsdag 15 november 2022, laat de Nederlandse groothandel weten ook een concreet bod te hebben uitgebracht. Voor alle duidelijkheid: het bod heeft géén betrekking op de Makro-winkels (B2C), maar uitsluitend op de Metro-groothandels in België (B2B).

Voorwaarden

Sligro geeft aan te hebben onderzocht onder welke voorwaarden de Metro-activiteiten te combineren zijn met die van Sligro Food Group. De Belgische gerechtsmandatarissen gaan dit nu verder bekijken en beoordelen. Dit proces gaat enige tijd in beslag nemen, laat Sligro weten. Over de inhoud van het bod doet Sligro Food Group verder geen mededelingen.

Bron: Sligro/@FoodClicks

Update: 15-11-2022; 21:26

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Mijlpaal van 2,5 miljard euro omzet bijna in zicht bij Sligro

Groothandel - De omzet van Sligro Food Group over 2022 bedroeg €2.483 miljoen, een toename van 30,8% ten opzichte van de omzet in 2021 van €1.898 miljoen. Daarmee komt de mijlpaal van 2,5 miljard euro in zicht. Ook in het laatste kwartaal deed de groothandel uit Veghel het goed. Het wist de omzet met 26,8% ten opzichte van vorig jaar te verbeteren.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid