Sligro Food Group brengt bod uit op Metro-activiteiten België


In België beliep de omzettoename van de Sligro Food Group in 2023 75,4 procent

Groothandel – Sligro Food Group heeft een bod uitgebracht op de Metro-activiteiten in België als gevolg van de reorganisatie van Makro Cash & Carry bij onze zuiderburen. De groothandel uit Veghel had al eerder laten weten belangstelling te hebben.

Sligro had zich op 10 oktober jongstleden aangemeld bij de gerechtsmandatarissen als geïnteresseerde partij. Vandaag, dinsdag 15 november 2022, laat de Nederlandse groothandel weten ook een concreet bod te hebben uitgebracht. Voor alle duidelijkheid: het bod heeft géén betrekking op de Makro-winkels (B2C), maar uitsluitend op de Metro-groothandels in België (B2B).

Voorwaarden

Sligro geeft aan te hebben onderzocht onder welke voorwaarden de Metro-activiteiten te combineren zijn met die van Sligro Food Group. De Belgische gerechtsmandatarissen gaan dit nu verder bekijken en beoordelen. Dit proces gaat enige tijd in beslag nemen, laat Sligro weten. Over de inhoud van het bod doet Sligro Food Group verder geen mededelingen.

Bron: Sligro/@FoodClicks

Update: 15-11-2022; 21:26

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Groothandel Sligro ontvangt keurmerk PSO ‘Trede 2’

Groothandel – Groothandel Sligro in Veghel heeft Trede 2 verdiend van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). PSO is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO en een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties is ingericht op sociaal ondernemen. Uit de erkenning blijkt dat Sligro meer dan gemiddeld gericht is op sociaal ondernemen en op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op...

Lees bericht
Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid