Sligro gaat met Promotool horeca helpen met promotie


Groothandels - Sligro en PimpYours slaan de handen ineen om horecaondernemers te ontzorgen op het gebied van professionele promotie voor hun zaak. De Promotool richt zich primair op het fastservicesegment maar is breder inzetbaar. De producten in de tool biedt ondernemers een kans om meer gasten naar hun zaak te trekken, de bezoekfrequentie te verhogen en de gemiddelde besteding te verhogen.

Ondernemers in de fastservice hebben steeds meer behoefte om proactief gasten aan te trekken en om de gemiddelde besteding te verhogen. Voor een belangrijk deel komt dat omdat de concurrentie steeds groter wordt. Ook omdat die concurrentie steeds vaker uit andere segmenten komt. Vooral in steden is er tegenwoordig op iedere straathoek wel een snelle en betaalbare hap te vinden. Met de online Promotool wil Sligro ondernemers de mogelijkheid bieden eenvoudig professionele promotiematerialen te ontwikkelen, zodat bedrijven de concurrentie makkelijker aan kunnen. Alle artikelen die in de Promotool worden aangeboden hebben een focus op het verhogen van traffic, gemiddelde besteding en/of een hogere bezoekfrequentie. Hierbij valt te denken aan onder andere actieflyers, posters, social posts, spaarkaarten en meer.

Ondernemer aan de knoppen

Voordeel van de Promotool is dat de ondernemers zelf bepalen welke producten zij promoten en tegen welke prijs. Bovendien krijgen zij professionele fotografie aangeboden, die in drie verschillende stijlen gratis kan worden ingezet. Ondernemers hoeven verder uitsluitend hun eigen contactgegevens en logo toe te voegen. De Promotool is in overleg met ondernemers tot stand gekomen en richt zich volledig op het inspelen op meer traffic en upsell. Ook is door de samenwerking het gebruik van de tool eenvoudig gehouden en is de service gericht op het feit dat ondernemers met minimale inspanning betaalbare, professionele promotie voor hun zaak kunnen bestellen.

Ondernemers helpen

De uitbreiding van het dienstenpakket met de Promotool voor fastservice past bij de partnerrol die Sligro wil vervullen. “Bij Sligro willen we foodprofessionals en hun gasten niet alleen laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten”, zegt solutions manager Manon Selier van Sligro. “We vinden het ook belangrijk om horecaprofessionals te helpen in het verbeteren van hun rendement. Helpen met initiatieven om hun traffic en omzet te verhogen horen daar zeker bij.” Sligro heeft de afgelopen maanden verschillende initiatieven gestart om horecaondernemers te helpen bij hun bedrijfsvoering. Zo startte de groothandel recent De Slimme Keuken en bezorgdienst Mr. Butler in Nijmegen en Den Bosch. Onlangs maakte Sligro ook een samenwerking bekend met Eneco om horecabedrijven te helpen met het verduurzamen van hun energieverbruik.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Metro groothandelsactiviteiten naar Sligro’

Overname – Volgens onbevestigde berichten zou Sligro Food Group de groothandelsactiviteiten hebben overgenomen van het Belgische Metro. De Veghelse groothandel zou daarvoor een bod van 55 miljoen euro hebben neergelegd bij de Belgische curatoren.

Lees berichtTankshopbeurs laat weinig shopinspiratie zien

Petrol – De jaarlijks gehouden Tankstation & Carwash Vakbeurs in Houten toonde deze editie veel techniek en hardwaren, maar inspiratie voor de tankshop was er maar weinig. Slechts een handvol bedrijven lieten producten zien waar je in de tankshop wat mee kunt.

Lees bericht

Sligro-formule Plaza na rebranding klaar voor verdere groei

Formulenieuws - Plaza , een soft-franchise formule van Sligro, heeft een flinke metamorfose ondergaan. Na een volledige rebranding gaan tientallen ondernemers, verspreid door het hele land, fris en eigentijds de toekomst tegemoet. De formule heeft ook een nieuwe slogan: ’Lekker bij ons. Plaza’.

Lees berichtSligro Haarlem heropent dinsdag 6 september

Groothandel – Dinsdag 6 september wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Haarlem heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Marcel Wijnberger (nieuwe vestigingsdirecteur Sligro Haarlem) verrichten samen met enkele klanten de officiële openingshandeling.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid