Sligro schenkt €10.000 aan Jeugdfonds bij heropening Leeuwarden


Henk de Jong, ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur in Friesland, ontving uit handen van Bauke de Vries, vestigingsdirecteur Sligro Leeuwarden, een cheque ter waarde van € 10.000

Groothandel - Ter gelegenheid van de heropening van de groothandelslocatie in Leeuwarden deed Sligro een schenking aan een belangrijk sociaal-maatschappelijke doel in de regio. Henk de Jong, ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur in Friesland, ontving uit handen van Bauke de Vries, vestigingsdirecteur Sligro Leeuwarden, een cheque ter waarde van € 10.000.

Deelnemen aan georganiseerde sport en cultuur is van groot belang voor een goede fysieke en sociale ontwikkeling van een kind. Maar niet alle ouders hebben genoeg geld om hun kind lid te laten worden van een sport- of cultuurclub. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland maakt het mogelijk dat het kind tóch mee kan doen.

Verduurzaamd

De Leeuwarder Sligro-vestiging onderging een ingrijpende verbouwing waarbij zelfs het dak werd vervangen. Verduurzaming speelde een grote rol in de verbouwing. Het pand werd optimaal geïsoleerd en ging ‘van het gas af’. De verwarming vindt voortaan plaats door warmteterugwinning. De koelinstallatie werkt met 100% natuurlijk koudemiddel. De ledverlichting bespaart 18% energie. Op het dak zijn 500 zonnepanelen geïnstalleerd en het parkeerterrein heeft meer parkeerplaatsen gekregen. De Vries: “De complete verbouwing van onze groothandel was een enorme klus, want wij bleven gewoon in bedrijf en we hebben geprobeerd de overlast voor onze klanten tot een minimum te beperken. Toch was het af en toe een hindernisbaan en wij bedanken onze klanten voor hun begrip en geduld. Vanaf nu gaan wij weer gewoon ons werk doen”.

Vrijdag 22 september werd de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Leeuwarden heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen), horecaondernemer Jacquelina Dijkstra (grand café De Dikke van Dale), Henk de Jong (Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland), Bauke de Vries (vestigingsdirecteur Sligro Leeuwarden) en Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) verrichtten samen de officiële openingshandeling.

Bron: Sligro/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Groothandel Sligro ontvangt keurmerk PSO ‘Trede 2’

Groothandel – Groothandel Sligro in Veghel heeft Trede 2 verdiend van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). PSO is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO en een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties is ingericht op sociaal ondernemen. Uit de erkenning blijkt dat Sligro meer dan gemiddeld gericht is op sociaal ondernemen en op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op...

Lees bericht


Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht

Sligro Food Group ziet marktaandeel groeien in turbulent jaar

Groothandel - De Sligro Food Group wist in een turbulent jaar zowel in Nederland als in België het marktaandeel te vergroten. Dat bleek bij de presentatie van de jaarcijfers van de foodservicegroothandel. “De operationele prestaties verbeterden waardoor de ebitda met € 11 miljoen toenam tot € 137 miljoen. De nettowinst over het boekjaar werd gedrukt door incidentele lasten en bedroeg over 2023 € 6 miljoen,” aldus CEO...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid