SPAR city aan Willemsplein in Arnhem verbouwd


Formulenieuws - De SPAR city van Luke van Gelder aan het Willemsplein in Arnhem heeft de afgelopen periode een grote verbouwing ondergaan. De winkel heeft een volledig nieuw aangezicht en pui gekregen en de focus nog meer gelegd op foodservice. Verder is er een apart zelfscanplein gerealiseerd.

Naast het reguliere foodassortiment zet SPAR fors in op foodservice en de daarbij behorende hospitality beleving voor haar gasten. In de shop-in-shop van The Tosti Club zijn daarom vanaf 16 april 2021 ook in deze locaties de tosti’s van The Tosti Club verkrijgbaar net als in de andere Spar-winkel aan de Koningstraat in Arnhem van Van Gelder.

Afronding

De afronding van de verbouwing van de SPAR city valt samen met de afrondende fase van het totale stationsgebied rondom de winkel. Niet alleen het pand van de SPAR city heeft een metamorfose ondergaan, maar ook het gehele gebouw. Boven de winkel zijn appartementen gerealiseerd en naast het pand is een Ibis Styles Hotel, voorzien van 120 kamer en 30 short stay units geopend.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht




Spar opent nieuwe formulevariant ‘Foodclub’

Formulenieuws - Afgelopen week heeft Spar in het Zeeuwse Philippine eerste zogeheten Spar Foodclub geopend. In die Spar ligt de nadruk nog meer op foodservice en assortiment en diensten die aan de horeca verwant zijn. Bij deze Spar, van ondernemer Peter Bolleman, zijn rond etenstijd maaltijden af te halen, maar de klant kan zulke maaltijden ook in die Spar Foodclub...

Lees bericht


SPAR city met The Tosti Club in WFC Amsterdam

Formulenieuws - Tijdens de vastgoedbeurs PROVADA hebben vastgoedontwikkelaar MRP en SPAR een intentieovereenkomst getekend voor een SPAR city met een shop-in-the-shop van The Tosti Club in WFC Amsterdam. De komst van gemakswinkel SPAR past bij de plannen van WFC Amsterdam om naar een nieuwe mixed-use plek te transformeren.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid