SPAR laat boodschappen via thuisbezorgd bezorgen


SPAR wil binnen drie jaar aantal vestigingen verdubbelen

Formulenieuws - SPAR Nederland en Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, starten pilot om nu ook boodschappen te bezorgen in Nederland via het platform. Het gaat om een assortiment van zo’n 1000 geselecteerde producten, waaronder brood, melk en andere verse ingrediënten tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

De boodschappen worden bezorgd vanuit 20 SPAR-winkels door het hele land en na een succesvolle lancering volgen andere SPAR-winkels.

In de aangescherpte strategie van SPAR is er maximale focus op gemak voor de klant. Groot onderdeel hiervan is ook online gemak. De online propositie van SPAR wordt doorontwikkeld om aan te sluiten op het concept van gemakswinkel. De eerste pilots op dit gebied zijn inmiddels ook al gestart met Deliveroo en MAAS International.

Spar wil King of Convenience worden en noemt zichzelf daarom ook geen retailketen meer , maar gemaksketen.  “We blijven SPAR die we sinds 1932 zijn, maar sterk geëvolueerd. In een wereld waar de traditionele out of home markt versmelt met het retailkanaal en waar de digitalisering met de opkomst van maaltijdbezorgers en flitsbezorgers een steeds grotere rol speelt,” zegt John van der Ent, Algemeen Directeur SPAR Nederland.

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd bekroont beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Nederlandse bestellers bij Thuisbezorgd hebben restaurant ‘Burgers & Frites’ uit Rotterdam verkozen tot beste bezorgrestaurant van Nederland. Dat werd gisteravond tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Thuisbezorgd.nl Awards in Zeist bekend gemaakt.

Lees bericht


Ron Blaauw lanceert op ‘Quitters Day’ Veganuary Box

Thuisbezorging – Ron Blaauw serveert vanaf ‘Quitters Day’ een exclusieve vegan box in samenwerking met Thuisbezorgd.nl. De sterrenchef komt met zijn box op de tweede vrijdag van januari, omdat die wereldwijd gezien wordt als de dag waarop veel mensen weer afscheid nemen van hun goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl en Makro bieden restaurants inkoopkorting

Samenwerking - Thuisbezorgd.nl werkt samen met Makro om aan de aangesloten restaurants een unieke inkoopkorting bij de groothandel te bieden. Dat is maandag op de Horecava bekend gemaakt. Meer dan 13.000 restaurant partners van Thuisbezorgd.nl genieten direct na registratie van een korting tussen 3 en 5% bij alle 17 vestigingen van Makro in Nederland.

Lees bericht

‘Meer vegan bestellingen bij Thuisbezorgd’

Onderzoek – Maaltijdbestelsite Thuisbezorgd zag het aantal vegan bestellingen de afgelopen twee jaar met 25 procent groeien. Hoewel vegan op het totaal volume aan bestelde maaltijden nog beperkt is, spreekt Thuisbezorgd wel de verwachting uit dat vegan in 2023 definitief doorbreekt.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid