Spar University plaatst 5 The Taste by Spar-vendingmachines


The Taste by Spar zoals die te zien is op Rotterdam Centraal Station

Formulenieuws – Ondernemer Martijn ten Berge, Chief Growth Officer van SPAR Together Better en ontwikkelaar van de formule Spar University, heeft onlangs vijf ‘slimme koelkasten’  geplaatst van The Taste by Spar. Eerder plaatste de Spar-organisatie ook al zo’n vendingmachine op Rotterdam Centraal Station.

The Taste by Spar-vendingmachines zijn geplaatst in het Fontysgebouw op de Technische Universiteit Eindhoven, in het Kruytgebouw van de Universiteit Utrecht en bij de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft Ten Berge nog eenzelfde vendingmachine geplaatst bij leverancier Maas. The Taste by Spar-vendingmachines maken onderdeel uit van het groeiplan van Spar om door te groeien naar 1000 verkooppunten.

Slimme sensoren

In de vendingmachine vinden consumenten een assortiment broodjes, snacks en drankjes, dat is afgestemd op de locatie. The Taste by Spar is eenvoudig te bedienen door gebruik te maken van bankpas of creditcard als contactloos betaalmiddel. Na het lezen van de bankpas ontgrendelt de deur en is het mogelijk om een maaltijd of drankje naar keuze uit te nemen. Dankzij sensoren aan de binnenzijde van The Taste by Spar, betaalt men voor de uitgenomen producten na het sluiten van de deur.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Met Compass verdwijnen ook de AH to go’s bij hogeschool Saxion

Schoolcatering –Compass Group  wordt per 1 januari volgend jaar de nieuwe cateraar van hogeschool Saxion op de locaties Enschede, Deventer en Apeldoorn. Hierdoor sluiten ook de twee aanwezige AH to go’s op de locaties Enschede en Deventer, die door de vorige cateraar Appèl werden geëxploiteerd. De locaties worden nu omgebouwd naar SPAR University.

Lees bericht




SPAR university’s openen 16 augustus weer de deuren

Formulenieuws – Met het opstarten van de universiteiten en hogescholen met fysieke onderwijs, na de zomer, gaan ook de Spar university’s weer open. Vanaf maandag 16 augustus zijn alle gemakswinkels op de campus-terreinen weer geopend voor de studenten en medewerkers.

Lees bericht

Ontbreken aan perspectief breekt Spar-ondernemer Binneveld op

Interview - Met de sluiting van de universiteiten, moest Erwin Binneveld ook zijn negen Spar University-locaties sluiten. Inmiddels zijn alle locaties weer een paar weken open. De afgelopen periode heeft hij zich met regelmaat kritisch uitgelaten over de coronamaatregelen van het kabinet. Niet de maatregelen op zich, maar het gebrek aan perspectief dat ondernemers wordt geboden raakt hem.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid