Spare Rib Express wil af van fastfood-imago


Formulenieuws – Spare Rib Express wil zich niet meer zo sterk associëren met fastfood en gaat daarom afscheid nemen van de herkenbare vlammetjes op de bezorgauto's. Ondanks de herkenbaarheid van de opvallende vlammen wil de organisatie deze minder prominent brengen. “De nieuwe uitstraling van de wagens is ook omdat de huidige stijl inmiddels wat gedateerd wordt,” aldus woordvoerder David Pinedo van Spare Rib Express. Hij voegt daaraan toe: “Bovendien wekt het huidige autobeeld te veel associaties op met fastfood en daar willen we juist vanaf”. Spare Rib Express wil een nieuwe weg inslaan van cool, trendy, stylish, maar niet fastfood. Daarnaast wil het de rol van bezorgrestaurant versterken. De nieuwe uitstraling moet de naamsbekendheid van de formule vergroten en de herkenbaarheid versterken. Verder moeten de bezorgauto’s voor de koeriers ‘cool’ zijn om in te rijden, zonder dat deze als raceauto wordt beschouwd, aldus de foodformule in een toelichting over het nieuwe design. Op termijn worden alle winkels uitgerust met bezorgwagens in het nieuwe cardesign. Het oude ontwerp zal geleidelijk afvloeien, aldus Pinedo. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Spare Rib Express wil zich niet meer zo sterk associëren met fastfood en gaat daarom afscheid nemen van de herkenbare vlammetjes op de bezorgauto's. Ondanks de herkenbaarheid van de opvallende vlammen wil de organisatie deze minder prominent brengen. “De nieuwe uitstraling van de wagens is ook omdat de huidige stijl inmiddels wat gedateerd wordt,” aldus woordvoerder David Pinedo van Spare Rib Express. Hij voegt daaraan toe: “Bovendien wekt het huidige autobeeld te veel associaties op met fastfood en daar willen we juist vanaf”. Spare Rib Express wil een nieuwe weg inslaan van cool, trendy, stylish, maar niet fastfood. Daarnaast wil het de rol van bezorgrestaurant versterken. De nieuwe uitstraling moet de naamsbekendheid van de formule vergroten en de herkenbaarheid versterken. Verder moeten de bezorgauto’s voor de koeriers ‘cool’ zijn om in te rijden, zonder dat deze als raceauto wordt beschouwd, aldus de foodformule in een toelichting over het nieuwe design. Op termijn worden alle winkels uitgerust met bezorgwagens in het nieuwe cardesign. Het oude ontwerp zal geleidelijk afvloeien, aldus Pinedo. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees bericht


Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht

KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht

Freshly Chopped opent in Amsterdam derde locatie

Formulenieuws –Freshly Chopped opent maandag 20 maart de derde locatie. De vestiging komt in Amsterdam Zuid-Oost aan het Bijlmerplein aan de rand van de Amsterdamse Poort. Freshly Chopped is een fastfoodconcept dat zich richt op gezonde, vers gemaakte producten.

Lees bericht


Sushi-concept Howie Roll wil alternatief zijn voor fastfoodgigant

Fastfoodconcept – Na een tijdje proefdraaien sinds oktober dit jaar is vegan fastfoodconcept Howie Roll nu officieel geopend. Het sushi-restaurant in het Utrechtse Vredenburg laat volgens de initiatiefnemers Claessen en Selwyn Maan de ambitie zien van het concept; Howie Roll wil bewijzen dat vegan fastfood het kan opnemen tegen de fastfoodgiganten.

Lees bericht

‘Ondanks herstel wacht horeca onzekere winter’

Analyse - Het herstel van de leisure- en horecamarkt sinds corona is groot. Vergeleken met dezelfde periode in 2019 wordt zelfs beter gepresteerd, volgens een analyse van de Rabobank. Maar ondanks dit goede herstel moet de sector zich klaar maken voor een onzekere winter. Veel ondernemers zullen te maken krijgen met koopkrachtproblemen bij de consument, stijgende inkoopprijzen en hogere kosten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid