Stach start met Delivery & pickup op alle Amsterdamse locaties


Foto bij: Stach

Formulenieuws - Het begon als proef vanuit twee locaties, maar vanaf vandaag is Delivery & pickup vanuit álle STACH-winkels in Amsterdam mogelijk. Bij delivery gaat het vooralsnog alleen om koffie en broodjes.

De pilot vanuit de locaties aan de Overtoom en WTC is gedaan om de bezorging rustig aan op te starten. Nu die service succesvol is gebleken wil de winkelketen ook vanaf de andere Amsterdamse locaties starten met de bezorging. De bezorging van de koffie en broodjes gebeurt per elektrische fiets.

Pickup

Het bestellen verloopt via de Stach-app. De bestelling wordt dan zo snel mogelijk bezorgd. Met de app zijn ook andere bestellingen te doen, alleen moeten die artikelen worden afgehaald. Klanten die geen zin hebben om in de rij te staan bij een van de locaties kunnen hun bestelling via de pickup-service doen en de artikelen op de locatie afhalen. Met het bestellen kan er gelijk worden gespaard gratis koffie en gratis broodje.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Oatly opent pop-up store met vegan softijs

Pop-upstore - Oatly, producent van haverdrank, introduceert deze zomer plantaardig softijs. Om de introductie van Oatly Soft Serve te vieren, opent Oatly maandag op de Prinsengracht haar eerste pop-up store ooit in hartje Amsterdam. Het vegan softijs is er in de smaken vanille, koffie en matcha.

Lees bericht


Mike Boks nieuwe General Manager van STACH

Benoeming – Mike Boks treedt per 1 januari 2023 aan als nieuwe General Manager van STACH. Hij neemt de taak over van Stach Schaberg, oprichter van STACH. Schaberg blijft als adviseur betrokken bij Vermaat. Vermaat voegde in 2019 STACH toe aan haar portfolio.

Lees bericht

Pieter Pot nu ook verkrijgbaar bij STACH

Voedselverspilling - Vanaf maandag - de eerste dag van de Verspillingsvrije Week - zijn de producten van online supermarkt Pieter Pot ook offline te vinden. In de STACH-vestigingen in Amsterdam en in Haarlem kun je nu terecht voor onder meer pindakaas en popcorn van Pieter Pot.

Lees bericht

BenBits opent nieuwe kauwgomfabriek in Nederland

Zoetwaren – Het kauwgommerk BenBits heeft woensdag haar nieuwe kauwgomfabriek in Heerhugowaard geopend. Het kauwgommerk dat in de jaren zeventig een van de eerste suikervrije kauwgoms was, keert nu in Nederland vanuit Italië terug als een natuurlijke, plasticvrije kauwgom.

Lees bericht


© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid