Succesvolle #SAMENZIJN-zorgconcerten van Willeke Alberti


Willeke Alberti verraste zes zorglocaties met een optreden

Zorg - Weinig bezoek, veel overuren en een groot tekort aan samenzijn, de bewoners en het medewerkers van zorglocaties hebben een pittige tijd achter de rug. Knorr Professional en de Willeke Alberti Foundation hebben de gemiste gezelligheid ingehaald met maar liefst 6 succesvolle #SAMENZIJN-concerten voor de zorg.

Muziek brengt net als eten mensen samen. De concerten gaven bewoners van zorglocaties de kans om te ontspannen. Zeker oudere bewoners konden de Nederlandstalige hits van Willeke Alberti uit volle borst meezingen. De #SAMENZIJN concerten waren een feestelijke onderbreking van de routine.

Ruim 200 locaties deden mee aan de actie, waarvan er zes met een optreden door Willeke Alberti werden verrast. Maar niemand bleef met lege handen achter. Alle deelnemers werden namelijk getrakteerd op een luxe slagroomtaart om met de hele afdeling samen van te genieten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

The Right Meal en SYNDLE bundelen de krachten

Samenwerking - Online diëtistenpraktijk The Right Meal gaat samenwerken met organisatieadvies- en trainingsbureau SYNDLE. Beide partijen spelen een rol in het optimaliseren van voeding in de zorg, waarbij SYNDLE zich richt op zorginstellingen en The Right Meal op de individuele thuissituatie.

Lees bericht


Nieuwe norm gezonder en duurzamer voedingsaanbod zorg

Zorg - Goede Zorg Proef Je heeft dinsdag de nieuwe norm vastgesteld voor een gezonder en duurzamer voedingsaanbod in ziekenhuizen. De factsheet is ontwikkeld in samenwerking met stichting Alliantie Voeding in de Zorg, het Voedingscentrum en een aantal voorhoedeziekenhuizen, op initiatief van Vermaat.

Lees bericht


Nieuw voedingsconcept VersZorgende voor kleinschalige zorg

Zorg - Voor de kleinschalige zorg in Nederland is het voedingsconcept VersZorgende ontwikkeld. Het concept gaat uit dat mensen, de zogeheten VersZorgenden, het proces rond eten en drinken in een woonvorm op zich nemen en zodoende het zorgpersoneel ontlasten. Bij dit proces worden zoveel mogelijk de cliënten van de woonvorm betrokken.

Lees bericht



Huuskes biedt nieuw gepersonaliseerd bestelplatform

Zorg – Totaalleverancier Huuskes in Enschede heeft de eigen Huuskes Shop vernieuwd en deze gepersonaliseerd in vier verschillende bestelplatforms. Waar voorheen de klanten allemaal in dezelfde webshop omgeving zaten, worden zij vanaf dit jaar in vier verschillende webshops onderverdeeld: ziekenhuizen, kleinschalig wonen, grootschalige keukens en restaurants & catering.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid