SVH en Bakery Institute gaan samen nieuw lesmateriaal maken voor de bakkerij
Samenwerking - De afgelopen jaren zijn brood en patisserie een grotere rol gaan spelen in de horeca en komen er steeds meer formules met horeca in de sector van de bakkerij. Om daarop in te spelen slaan SVH en Bakery Institute de handen ineen en gaan zij gezamenlijk e-learningprogramma’s ontwikkelen voor niveau 2, 3 en 4 van het mbo.
Tevens komen er met ingang van komend schooljaar theorieboeken beschikbaar voor de specialistenopleidingen Boulanger en Patissier. Met de samenwerking komt het beste van twee werelden samen, volgens beide partijen: de kennis over en het netwerk in de bakkerijsector van het Bakery Institute en de know how van SVH op het gebied van e-learning en horeca.
SVH heeft voor de Meestertitels al een samenwerking met De Meesters, de vereniging waarin alle Meesters Boulanger en Patissier samenwerken.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
SVH maakt Top 3 Beste Leerbedrijf en Leermeester Horeca bekend
Wedstrijd - Onlangs maakte SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca), namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekend welke leerbedrijven en leermeesters in de Top 3 van de wedstrijd staan.
Lees berichtTwan Hakvoort tweede SVH Meesterhorecaondernemer
Geslaagd - Twan Hakvoort, eigenaar van hotel, restaurant grandcafé ’t Voorhuys in Emmeloord, is onlangs geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterhorecaondernemer. Hij is daarmee de tweede horecaondernemer in Nederland die deze titel heeft behaald, en de 300ste SVH Meester van Nederland.
Lees berichtEerste opleiding over alcoholvrije dranken van start
Opleiding - Alcoholvrije dranken maken een flinke opmars op de menukaart in de Nederlandse horeca. Daarom start WTOL Academy in samenwerking met Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) als eerste particuliere opleider een cursus over 0.0% drinks.
Lees berichtSVH en VANG Buitenshuis starten e-learning duurzame horeca
Opleiding - Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en VANG Buitenshuis, een uitvoeringsorgaan van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, gaan samen aan de slag voor een meer duurzame horeca. Beide partijen willen ondernemers met een e-learning voorbeelden en kennis aanreiken, zodat zij meer kunnen bijdragen aan het bereiken van een duurzame bedrijfsvoering en daarmee de klimaatdoelstellingen.
Lees berichtDe Werf Beste Leerbedrijf en Mark Benneker Beste Leermeester
Verkiezing - Restaurant De Werf uit Veere is uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023. Op de tweede plaats staat ’t Voorhuys in Emmeloord, gevolgd door De Hof in Renswoude. Mark Benneker van ’t Kruisselt in De Lutte kreeg de titel Beste Leermeester Horeca 2022/2023 uitgereikt.
Lees berichtEerste ‘Horeca Hart’ uitgereikt aan Eric Frericks
Uitreiking - Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) heeft een nieuwe prijs in het leven geroepen voor mensen die de horecasector op een mooie manier uitdragen. De award hiervoor heet het 'Horeca Hart', Het eerste ‘Horeca Hart’ werd uitgereikt aan Eric Frericks, werkzaam in de keuken bij Prins Heerlijk in Tilburg. Hij ontving de award uit handen van SVH directeur Ricardo Eshuis.
Lees bericht