’T Noorden wint verkiezing Leukste horecateam van Nederland


Medewerkers van restaurant 'T Noorden vieren de verkiezing tot Leukste Horecateam van Nederland 2021

Verkiezing – Restaurant ’T Noorden in Aalten heeft de verkiezing gewonnen van het Leukste horecateam van Nederland 2021. De verkiezing is een onderdeel van de Week van de horeca die plaats had tussen 20 en 25 september.  Het horecateam van ’T Noorden werd gekozen uit tientallen inzendingen.

De juryleden Patrick Treichl en Milo Berlijn kozen uit alle inzendingen uiteindelijk zes finalisten: SOIF, Calshof, Westcord Hotels & Resorts, ’T Noorden, Villa Ockenburgh en Brownies and Downies Almere – Buiten. Deze finalisten zijn tijdens de Week van de horeca bezocht door de jury, samen met studenten van het Albeda College en Zadkine Rotterdam. “Het was geweldig om via alle inzendingen te zien hoeveel prachtige horecateams Nederland kent en de positiviteit die de horeca toch nog voelt in deze bijzondere tijd”, aldus Treichl.

Aandacht

’T Noorden werd uiteindelijk verkozen tot winnaar en mogen zij zich een jaar lang het leukste horecateam van Nederland noemen. Volgens jurylid Milo Berlijn verdient ’T Noorden de prijs vanwege hun enorme aandacht voor alle medewerkers van het team, zowel op het gebied van medewerkerstevredenheid als de aandacht op training en ontwikkeling.

Week van de horeca

De Week van de horeca is de opvolger van de Nationale Horecadag en zal vanaf nu elk jaar plaatsvinden in september. Tijdens de Week van de horeca organiseren horecabedrijven door heel Nederland workshops en kijkjes achter de schermen om werkzoekenden en studenten te enthousiasmeren voor de horeca. Tegelijkertijd worden tijdens de Week van de horeca alle huidige horecaprofessionals in het zonnetje gezet en vindt de jaarlijkse verkiezing plaats voor Het leukste horecateam van Nederland. Het initiatief wordt ondersteund door diverse organisaties zoals SVH, L1NDA, FNV Horeca, VHC, Oud Reuchlin & Boelen, Gastvrij Rotterdam en het Gastronomisch Gilde.

Bron: Nationale Horecadag/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jonge talenten gekroond als Talent van de Toekomst

Wedstrijd – Deze week  zijn de gastronomische talenten van Nederland de strijd met elkaar aangegaan tijdens Talent van de Toekomst 2024. De eerste editie sinds 2019 van deze jaarlijkse vakwedstrijd, die voor de tiende keer werd gehouden. In totaal hebben 70 jonge koks en gastheren & -vrouwen meegedaan.

Lees bericht
Horecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen

Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...

Lees bericht


© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid