’T Noorden wint verkiezing Leukste horecateam van Nederland


Medewerkers van restaurant 'T Noorden vieren de verkiezing tot Leukste Horecateam van Nederland 2021

Verkiezing – Restaurant ’T Noorden in Aalten heeft de verkiezing gewonnen van het Leukste horecateam van Nederland 2021. De verkiezing is een onderdeel van de Week van de horeca die plaats had tussen 20 en 25 september.  Het horecateam van ’T Noorden werd gekozen uit tientallen inzendingen.

De juryleden Patrick Treichl en Milo Berlijn kozen uit alle inzendingen uiteindelijk zes finalisten: SOIF, Calshof, Westcord Hotels & Resorts, ’T Noorden, Villa Ockenburgh en Brownies and Downies Almere – Buiten. Deze finalisten zijn tijdens de Week van de horeca bezocht door de jury, samen met studenten van het Albeda College en Zadkine Rotterdam. “Het was geweldig om via alle inzendingen te zien hoeveel prachtige horecateams Nederland kent en de positiviteit die de horeca toch nog voelt in deze bijzondere tijd”, aldus Treichl.

Aandacht

’T Noorden werd uiteindelijk verkozen tot winnaar en mogen zij zich een jaar lang het leukste horecateam van Nederland noemen. Volgens jurylid Milo Berlijn verdient ’T Noorden de prijs vanwege hun enorme aandacht voor alle medewerkers van het team, zowel op het gebied van medewerkerstevredenheid als de aandacht op training en ontwikkeling.

Week van de horeca

De Week van de horeca is de opvolger van de Nationale Horecadag en zal vanaf nu elk jaar plaatsvinden in september. Tijdens de Week van de horeca organiseren horecabedrijven door heel Nederland workshops en kijkjes achter de schermen om werkzoekenden en studenten te enthousiasmeren voor de horeca. Tegelijkertijd worden tijdens de Week van de horeca alle huidige horecaprofessionals in het zonnetje gezet en vindt de jaarlijkse verkiezing plaats voor Het leukste horecateam van Nederland. Het initiatief wordt ondersteund door diverse organisaties zoals SVH, L1NDA, FNV Horeca, VHC, Oud Reuchlin & Boelen, Gastvrij Rotterdam en het Gastronomisch Gilde.

Bron: Nationale Horecadag/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SVH en VANG Buitenshuis starten e-learning duurzame horeca

Opleiding - Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en VANG Buitenshuis, een uitvoeringsorgaan van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, gaan samen aan de slag voor een meer duurzame horeca. Beide partijen willen ondernemers met een e-learning voorbeelden en kennis aanreiken, zodat zij meer kunnen bijdragen aan het bereiken van een duurzame bedrijfsvoering en daarmee de klimaatdoelstellingen.

Lees bericht


De Werf Beste Leerbedrijf en Mark Benneker Beste Leermeester

Verkiezing - Restaurant De Werf uit Veere is uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023. Op de tweede plaats staat ’t Voorhuys in Emmeloord, gevolgd door De Hof in Renswoude. Mark Benneker van ’t Kruisselt in De Lutte kreeg de titel Beste Leermeester Horeca 2022/2023 uitgereikt.

Lees bericht


Eerste ‘Horeca Hart’ uitgereikt aan Eric Frericks

Uitreiking - Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) heeft een nieuwe prijs in het leven geroepen voor mensen die de horecasector op een mooie manier uitdragen. De award hiervoor heet het 'Horeca Hart', Het eerste ‘Horeca Hart’ werd uitgereikt aan Eric Frericks, werkzaam in de keuken bij Prins Heerlijk in Tilburg. Hij ontving de award uit handen van SVH directeur Ricardo Eshuis.

Lees berichtTop 3 wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023 bekend

Verkiezing - Donderdag 1 december maakte SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca), namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekend welke leerbedrijven in de Top 3 van de wedstrijd staan. De leerbedrijven die gaan strijden voor de titel Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023, zijn in willekeurige volgorde: De Hof uit Renswoude, De Werf uit Veere en ’t Voorhuys uit Emmeloord.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid