’T Noorden wint verkiezing Leukste horecateam van Nederland


Medewerkers van restaurant 'T Noorden vieren de verkiezing tot Leukste Horecateam van Nederland 2021

Verkiezing – Restaurant ’T Noorden in Aalten heeft de verkiezing gewonnen van het Leukste horecateam van Nederland 2021. De verkiezing is een onderdeel van de Week van de horeca die plaats had tussen 20 en 25 september.  Het horecateam van ’T Noorden werd gekozen uit tientallen inzendingen.

De juryleden Patrick Treichl en Milo Berlijn kozen uit alle inzendingen uiteindelijk zes finalisten: SOIF, Calshof, Westcord Hotels & Resorts, ’T Noorden, Villa Ockenburgh en Brownies and Downies Almere – Buiten. Deze finalisten zijn tijdens de Week van de horeca bezocht door de jury, samen met studenten van het Albeda College en Zadkine Rotterdam. “Het was geweldig om via alle inzendingen te zien hoeveel prachtige horecateams Nederland kent en de positiviteit die de horeca toch nog voelt in deze bijzondere tijd”, aldus Treichl.

Aandacht

’T Noorden werd uiteindelijk verkozen tot winnaar en mogen zij zich een jaar lang het leukste horecateam van Nederland noemen. Volgens jurylid Milo Berlijn verdient ’T Noorden de prijs vanwege hun enorme aandacht voor alle medewerkers van het team, zowel op het gebied van medewerkerstevredenheid als de aandacht op training en ontwikkeling.

Week van de horeca

De Week van de horeca is de opvolger van de Nationale Horecadag en zal vanaf nu elk jaar plaatsvinden in september. Tijdens de Week van de horeca organiseren horecabedrijven door heel Nederland workshops en kijkjes achter de schermen om werkzoekenden en studenten te enthousiasmeren voor de horeca. Tegelijkertijd worden tijdens de Week van de horeca alle huidige horecaprofessionals in het zonnetje gezet en vindt de jaarlijkse verkiezing plaats voor Het leukste horecateam van Nederland. Het initiatief wordt ondersteund door diverse organisaties zoals SVH, L1NDA, FNV Horeca, VHC, Oud Reuchlin & Boelen, Gastvrij Rotterdam en het Gastronomisch Gilde.

Bron: Nationale Horecadag/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Combigro Helmink Foodservice sluit zich aan bij VHC Groep

Samenwerking - Combigro Helmink Foodservice in Zutphen treedt per 1 januari 2026 officieel toe als volwaardig lid van de VHC Groep. Met deze stap bundelen beide organisaties hun krachten om hun marktpositie te versterken en gezamenlijk te bouwen aan een toekomstbestendige foodserviceorganisatie.

Lees bericht


Ruim 20.000 horecaprofessionals bezoeken 12e editie Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen - De twaalfde editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam heeft deze week 20.624 professionals uit de horeca- en foodservicebranche samengebracht in Rotterdam Ahoy. Met 534 exposanten en een breed programma van wedstrijden, proeverijen en themapaviljoens bevestigde de beurs opnieuw haar positie als toonaangevend platform voor innovatie, ontmoeting en inspiratie.

Lees bericht

HOMiES en Gastvrij Rotterdam verlengen samenwerking

Samenwerking - HOMiES, het platform voor foodservice-innovatie, en horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam hebben hun samenwerking met een jaar verlengd. Na een succesvolle editie van het vernieuwde Start-Up Paviljoen, waar 32 jonge bedrijven zich presenteerden, is gezamenlijk besloten dat het initiatief ook in 2026 terugkeert.

Lees bericht



Eerste beursdag Gastvrij Rotterdam ziet er veelbelovend uit

Vakbeurzen - Een uitverkocht huis en volle gangpaden in AHOY. Zo startte en eindigde de eerste dag van de driedaagse horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Ondanks de uitdagingen voor de horecasector was de sfeer op de 12e editie goed. Smaakvolle initiatieven en producten bij Start-up Spots en het Plant-Based Pavilion, maar ook bij het duurzaamheidspaviljoen Dit Smaakt Naar Meer!

Lees bericht

Gastvrij Rotterdam blijft inzetten op kwaliteit bezoek

Vakbeurzen – Na de succesvolle editie van vorig jaar gaat Gastvrij Rotterdam deze editie opnieuw records breken. De beurs die van 22 tot en met 24 september wordt gehouden in Rotterdam Ahoy belooft groter en omvangrijker te worden dan ooit. Maar nog belangrijker dan groot, vindt beursdirecteur Robert Melaard de kwaliteit van het bezoek èn de exposanten. “Daar blijven we op inzetten. We...

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid