’T Noorden wint verkiezing Leukste horecateam van Nederland


Medewerkers van restaurant 'T Noorden vieren de verkiezing tot Leukste Horecateam van Nederland 2021

Verkiezing – Restaurant ’T Noorden in Aalten heeft de verkiezing gewonnen van het Leukste horecateam van Nederland 2021. De verkiezing is een onderdeel van de Week van de horeca die plaats had tussen 20 en 25 september.  Het horecateam van ’T Noorden werd gekozen uit tientallen inzendingen.

De juryleden Patrick Treichl en Milo Berlijn kozen uit alle inzendingen uiteindelijk zes finalisten: SOIF, Calshof, Westcord Hotels & Resorts, ’T Noorden, Villa Ockenburgh en Brownies and Downies Almere – Buiten. Deze finalisten zijn tijdens de Week van de horeca bezocht door de jury, samen met studenten van het Albeda College en Zadkine Rotterdam. “Het was geweldig om via alle inzendingen te zien hoeveel prachtige horecateams Nederland kent en de positiviteit die de horeca toch nog voelt in deze bijzondere tijd”, aldus Treichl.

Aandacht

’T Noorden werd uiteindelijk verkozen tot winnaar en mogen zij zich een jaar lang het leukste horecateam van Nederland noemen. Volgens jurylid Milo Berlijn verdient ’T Noorden de prijs vanwege hun enorme aandacht voor alle medewerkers van het team, zowel op het gebied van medewerkerstevredenheid als de aandacht op training en ontwikkeling.

Week van de horeca

De Week van de horeca is de opvolger van de Nationale Horecadag en zal vanaf nu elk jaar plaatsvinden in september. Tijdens de Week van de horeca organiseren horecabedrijven door heel Nederland workshops en kijkjes achter de schermen om werkzoekenden en studenten te enthousiasmeren voor de horeca. Tegelijkertijd worden tijdens de Week van de horeca alle huidige horecaprofessionals in het zonnetje gezet en vindt de jaarlijkse verkiezing plaats voor Het leukste horecateam van Nederland. Het initiatief wordt ondersteund door diverse organisaties zoals SVH, L1NDA, FNV Horeca, VHC, Oud Reuchlin & Boelen, Gastvrij Rotterdam en het Gastronomisch Gilde.

Bron: Nationale Horecadag/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen dagen Gastvrij Rotterdam. Daarmee is het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers verslagen en werd de horecavakbeurs afgelopen dagen in Rotterdam Ahoy de grootste editie tot nog toe.

Lees bericht



Finalisten HANOS Gouden Koksmuts bekend

Wedstrijd - De finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn Hotel Restaurant Het Roode Koper, Restaurant Flore, Restaurant Moustique en Passy Events. Zij werden gekozen tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam. Daar streden de deelnemers om een plek in de finale die plaats zal vinden op maandag 9 januari 2023 tijdens de HORECAVA.

Lees bericht

Drukke eerste dag bij Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen – Het was druk op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam. De beurs die groter is dan de vorige editie, kende op bepaalde momenten zelfs opstoppingen in de gangpaden, wat tamelijk uniek is voor de Rotterdamse horecabeurs. De drukte liet zien dat het enthousiasme in de horeca groot is, ondanks de wellicht wat sombere geluiden over de nabije toekomst van...

Lees bericht


‘Gastvrij Rotterdam moet vastigheid bieden in onzekere tijden’

Interview - Gastvrij Rotterdam had bij de editie van vorig jaar het geluk dat ze plaatsvond in een periode dat de coronamaatregelen werden versoepeld. Toch schaalde de beursorganisatie de veiligheidsmaatregelen voor de bezoekers niet af. ‘We hadden van tevoren afgesproken om de beurs veilig te organiseren voor deelnemers en bezoekers en dat hebben we gedaan’, aldus beursorganisator Robert Melaard aan...

Lees bericht

Pizza Profs organiseert eerste Pizza Inspiratie Event

Event - Pizza Profs, het platform voor alle professionele pizzabakkers in Nederland, organiseert op maandag 24 oktober het allereerste Pizza Inspiratie Event bij SVO in Houten. Een van de gastsprekers op het event is de Italiaanse tomatenspecialist Carlo Casoni van Pizza Prof-partner Mutti. Daarnaast zijn er verschillende proeverijen.

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid