Takeaway verandert inhoud bod op Just Eat


Overnamestrijd - Maaltijdbezorger Takeaway.com  past de inhoud van het overnamebod op branchegenoot Just Eat aan. Het bedrijf hoopt op die manier met Just Eat alsnog tot overeenstemming te komen. Takeaway, het moederbedrijf van onder meer Thuisbezorgd.nl, deed in augustus een bod op de aandelen Just Eat, maar werd daarin gedwarsboomd door een bod van de Britse investeringsmaatschappij Prosus. Het Nederlandse Takeaway heeft nu de inhoud van het eerdere gedane bod gewijzigd, zonder het bedrag te verhogen. De wijziging betreft meer de vorm en de juridische structuur, waarbij een aantal eerdere juridische stappen niet meer noodzakelijk zijn. Takeaway wilde vooral gebruik maken van elkaars marktposities op de Britse en andere Europese markten, dan een overname uitsluitend gericht op het betalen van contanten, zoals Prosus dat wel wil. Bron: @FoodClicks Overnamestrijd - Maaltijdbezorger Takeaway.com  past de inhoud van het overnamebod op branchegenoot Just Eat aan. Het bedrijf hoopt op die manier met Just Eat alsnog tot overeenstemming te komen. Takeaway, het moederbedrijf van onder meer Thuisbezorgd.nl, deed in augustus een bod op de aandelen Just Eat, maar werd daarin gedwarsboomd door een bod van de Britse investeringsmaatschappij Prosus. Het Nederlandse Takeaway heeft nu de inhoud van het eerdere gedane bod gewijzigd, zonder het bedrag te verhogen. De wijziging betreft meer de vorm en de juridische structuur, waarbij een aantal eerdere juridische stappen niet meer noodzakelijk zijn. Takeaway wilde vooral gebruik maken van elkaars marktposities op de Britse en andere Europese markten, dan een overname uitsluitend gericht op het betalen van contanten, zoals Prosus dat wel wil. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht





Thuisbezorgd komt met afbreekbare verpakking met zeewier

Bezorgdienst – Bezorgplatform Thuisbezorgd.nl gaat de biologisch afbreekbare verpakkingen van Notpla exclusief voor de Nederlandse restaurants aanbieden. De afhaal- en bezorgverpakkingen bestaan uit karton dat gecoat is met zeewier. De dozen zijn biologisch afbreekbaar binnen vier weken en daarmee een goed alternatief voor single-use plastics.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid