The Bar by Bavaria open op Eindhoven Airport

Luchthaven – Op Eindhoven Airport is na een verbouwing The Bar by Bavaria geopend. De verbouwing en uitbreiding van dit horecaconcept is gebeurd in samenwerking met Vermaat, Eindhoven Airport NV, PSV en Royal Swinkels Family Brewers.
The Bar by Bavaria is bedoeld voor de luchthavenreizigers achter de douane. De bar kent een speciale PSV-hoek, met een stamtafel en stoelen met de rugnummers. Aan de stamtafel kan een compleet elftal plaatsnemen.
Het assortiment is na de verbouwing ook uitgebreid. Bieren en speciaal bieren van Royal Swinkels Family Brewers, Bier&cO, en Bierbrouwerij de Koningshoeven met La Trappe is terug te vinden. Net als bieren van de Brewing Company en craft bier van Brouwerij de Molen. Vermaat verzorgt het eten in de bar.
Bron: Royal Swinkels Family Brewers/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Nieuwe koers La Place gericht op jongeren en duurzaamheid
Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe koers ingezet. Die nieuwe koers is gericht op een jongere doelgroep, maar kent ook ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid. Zo wil het bedrijf tot 2027 50% minder voedselverspilling en 80% plant-based ingrediënten realiseren.
Lees bericht20 grootste foodservicebedrijven achter PS Impact Score
Duurzaamheidsdata - Meer dan 20 van de grootste foodservicebedrijven hebben zich inmiddels gecommitteerd aan de PS Impact Score. Van groothandels tot cateraars en afnemers. Dat meldt PS in Foodservice, de initiatiefnemer achter de PS Impactscore.
Lees berichtPrivium ExpressLounge geopend op Eindhoven Airport
Luchthaven - Deze week is op Eindhoven Airport de Privium ExpressLounge officieel geopend. De lounge bevindt zich op de eerste verdieping, naast de Starbucks.
Lees berichtFastned en Vermaat starten meerjarige samenwerking
Tankstation - Het Europese snellaadbedrijf Fastned, en de Vermaat Groep, specialist in horecaconcepten, kondigen een meerjarige samenwerking aan. De samenwerking richt zich op het neerzetten van een hoogwaardig horeca- en retailconcept bij verschillende snellaadstations van Fastned langs Europese snelwegen.
Lees berichtGrote bedrijfscateraars gaan voor 60% over op plant-based
Catering - ISS, Leo Catering en Sodexo committeren zich aan de doelstelling van Wakker Dier om dierlijke producten voor een groot deel te vervangen door plant-based. Daarmee hebben alle grotere bedrijfscateraars gehoor gegeven aan de wens van Wakker Dier.
Lees berichtBas Roelofs volgt Eric Bras op bij Signature Foods
Persoonlijk - Erik Bras gaat terugtreden als ceo van Signature Foods, een bedrijf met de merken Johma, Heks’nkaas en Topking in Nederland. Begin volgend jaar zal hij worden opgevolgd door Bas Roelofs en Herman de Boer als cfo. Dat meldt FoodPersonality op basis van een brief van Bras aan relaties.
Lees bericht