Thuisbezorgd en flitsbezorger Flink gaan samenwerken


Thuisbezorgd klanten kunnen kiezen uit een breed assortiment van zo’n 2.300 artikelen bij Flink

Samenwerking - Thuisbezorgd breidt haar aanbod in boodschappen bezorgen verder uit met online bezorgdienst Flink. Vanaf nu kunnen Nederlandse consumenten verse producten en dagelijkse boodschappen van Flink bestellen via Thuisbezorgd.

Thuisbezorgd klanten kunnen kiezen uit een breed assortiment van zo’n 2.300 artikelen, die met een druk op de knop worden bezorgd door de flitsbezorgers. De samenwerking start in dertig steden in Nederland, waar de komende tijd steeds meer steden aan worden toegevoegd. Robin Kiesler, managing director Flink Nederland: “Door de samenwerking met Thuisbezorgd maken we het ook voor klanten van Thuisbezorgd makkelijker om online boodschappen te bestellen en deze direct te laten bezorgen.” Gijs Weterings, directeur Thuisbezorgd onderschrijft dit en geeft aan: “Het bestellen van boodschappen raakt steeds meer ingeburgerd. Of je nou iets bent vergeten in de supermarkt of simpelweg geen tijd hebt om naar de winkel te gaan, je kunt nu je boodschappen bestellen via onze app en je hebt het direct in huis.”

Nieuwe samenwerkingen

De samenwerking maakt deel uit van een internationaal partnership tussen het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, en Flink; vanaf nu kunnen ook Duitse consumenten boodschappen van Flink bestellen via Lieferando. Dit past in de strategie om - naast het bezorgen van maaltijden - steeds meer consumenten te voorzien van andere producten zoals boodschappen en andere gemaksproducten. Eerder werden al samenwerkingen aangekondigd met verschillende Europese retailketens. Zo kunnen Nederlandse consumenten al producten bestellen van Spar, Amazing Oriental, Lush en Topbloemen.nl. In Duitsland kan men elektronica bestellen van MediaMarkt, en in België boodschappen van Carrefour.

30 euro per bestelling

Flink is de grootste snelle boodschappenbezorger in Nederland. Het bedrijf is sinds 2021 actief in Nederland en bezorgt inmiddels boodschappen in meer dan 40 gemeenten. Flink is naar verwachting in 2024 winstgevend. Klanten bestellen gemiddeld inmiddels meer dan 30 euro per bestelling.

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Minder bestellingen, maar beter resultaat bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst - Minder bestellingen, maar toch een beter resultaat. Dat is de kern van de jaarcijfers van moederbedrijf Just Eat Takeaway van het Nederlandse Thuisbezorgd. Het betere resultaat werd vooral geboekt omdat ondernemers meer betaalden aan de maaltijdenbezorgdienst. Het bedrijf wist te melden dat het operationeel resultaat in 2023 naar 324 miljoen euro steeg.

Lees bericht


Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht

SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht


Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid