Thuisbezorgd laat bestelde maaltijd bij de deur achter in strijd tegen virus


Wijzigingen in de Raad van Commissarissen en in de Raad van Bestuur bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst – Thuisbezorgd en moedermaatschappij Takeaway laat als gevolg van de strijd tegen het coronavirus de bestelde maaltijden achter bij de deur van klanten om op die manier te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt.

De bezorgers zijn geïnstrueerd om voortaan aan te bellen bij de klant en de bezorgtas bij de deur achter te laten. De maatregel geldt niet alleen voor Nederland, maar ook voor de andere Europese landen waar Takeaway actief is. Doel van Thuisbezorgd is de bezorging van de maaltijden zoveel mogelijk ‘contactloos’ laten plaatsvinden tussen de restaurants, riders en consumenten. De maatregel van het bedrijf is een directe beslissing naar aanleiding van de nieuwe regels van het kabinet en het RIVM om verspreiding van het virus verder tegen te gaan.

Veiligheid

De aflevering bij de voordeur komt bovenop de maatregelen die Thuisbezorgd al eerder heeft genomen. Het bedrijf heeft verschillende gezondheids- en veiligheidsinstructies meegegeven aan alle medewerkers en chauffeurs, en medewerkers ter bescherming van de eigen medewerkers en relaties. Daarnaast heeft Thuisbezorgd aan de eigen mensen middelen meegegeven zoals antibacteriële handgel.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Minder bestellingen, maar beter resultaat bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst - Minder bestellingen, maar toch een beter resultaat. Dat is de kern van de jaarcijfers van moederbedrijf Just Eat Takeaway van het Nederlandse Thuisbezorgd. Het betere resultaat werd vooral geboekt omdat ondernemers meer betaalden aan de maaltijdenbezorgdienst. Het bedrijf wist te melden dat het operationeel resultaat in 2023 naar 324 miljoen euro steeg.

Lees bericht


Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht

Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht




Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid