Top Bakkers neemt belang in bezorgplatform Doorb


Bestelling doorgeven en 's morgens voor 07.00 uur vers ambachtelijk brood aan de deur

Bakkerij - Top Bakkers heeft een minderheidsbelang genomen in het bestel- en bezorgplatform Doorb. De deelneming past binnen de strategie van Top Bakkers om ambachtelijk brood en banket makkelijk beschikbaar te maken voor iedereen.

Voor de ambachtelijke bakker is de bezorgservice een extra manier om klanten te bedienen, met name voor hen die te weinig tijd hebben om regelmatig bij de bakker vers brood te kopen. Hiermee bereikt de bakker niet alleen bestaande klanten, maar worden met de bezorgservice ook nieuwe klanten bereikt.

Ook bij de ambachtelijke bakkerijbedrijven is de afgelopen jaren gemak een steeds grotere rol gaan spelen. Ook voor ambachtelijk brood laten steeds meer mensen hun boodschappen aan huis bezorgen. De bezorgdienst van Doorb gaat nu, voor de klanten die dat willen, vers brood van de lokale ambachtelijke bakker voor 07.00 uur aan de voordeur hangen.

38 gemeenten

Doorb is nu ruim twee jaar bezig en heeft, volgens Top Bakkers, een bewezen concept neergezet. Momenteel zijn er 27 bakkers aangesloten waarmee 38 gemeenten worden bediend. Doorb brengt met 150 fietsbezorgers de bestellingen rond. De bezorgdienst heeft de ambitie om de komende 3 jaar door te groeien naar een verzorgingsgebied van 100 gemeenten.

60 lokale bakkers

Door samen te werken versterken Top Bakkers en Doorb elkaar op strategisch vlak. Beide bedrijven blijven zelfstandig opereren. Top Bakkers is een coöperatieve organisatie voor ambachtelijke bakkers. Met een netwerk van 60 lokale ambachtelijke bakkers leveren wij het lekkerste brood & banket in heel Nederland.

Bron: Top Bakkers/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bakkerij ‘t Kraayennest Top Bakker van het jaar 2023

Verkiezing - Bakkerij ‘t Kraayennest uit Nijmegen is verkozen tot Top Bakker van het jaar 2023. Dit werd woensdag bekend gemaakt op het Bakkersfestijn. Elk jaar reikt Top Bakkers de wisseltrofee uit aan de bakker die het beste scoort op twaalf verschillende onderdelen. Bakkerij ‘t Kraayennest heeft de hoogste score behaald en mag zich een jaar lang Top Bakker van het...

Lees berichtBakkersinitiatief circulair brood trekt volop media-aandacht

Duurzaamheid – Het circulaire brood van drie bakkers was al twee maal genomineerd voor de Innovatieprijs van de Horecava, maar afgelopen dagen was het ook nog eens volop in het nieuws. Top Bakkers, een groep van 60 zelfstandige bakkers, heeft zich immers aangesloten bij het initiatief. Afgelopen dagen besteedde het NOS Journaal er aandacht aan, Radio 1, RTLZ en Editie NL. Voedselverspilling is...

Lees berichtBakkers starten oproepcampagne ‘Voor dat het te Laat is’

Campagne – Hoe maak je het de overheid duidelijk dat het noodzakelijk is dat een mkb-sector moet worden geholpen met de torenhoge energieprijzen? Door te laten zien hoeveel bedrijven het bijltje er al bij neer hebben gegooid. De bakkerijvereniging NBOV laat in een nieuwe campagne aan de hand van een kaart zien hoeveel bedrijven dat al zijn.

Lees bericht

Bakkerij Schreuder Top Bakker van het jaar 2022

Verkiezing - Bakkerij Schreuder uit Uddel is verkozen tot Top Bakker van het jaar 2022. Dit werd bekend gemaakt op het Bakkersfestijn van afgelopen dinsdag. Elk jaar reikt Top Bakkers de wisseltrofee uit aan de bakker die het beste scoort op twaalf verschillende onderdelen. Bakkerij Schreuder haalde de hoogste score op alle onderdelen.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid