Twee nieuwe bestuursleden bij VOCC


Benoemingen – Marcel de Boer en Jan van der Meij zijn nieuw tot het bestuur van de branchevereniging Voor Ondernemende Cateraars. De VOCC bestaat dit jaar vijf jaar en voor drie bestuursleden zat hun bestuurlijke periode er per 1 januari 2020 op. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 31 oktober jl zijn werden Marcel de Boer en Jan van der Meij benoemd als opvolgers van Peter van Ee, Roy Heetkamp en Roy Odekerken, die aan het einde van hun bestuursperiode zaten. Roy Odekerken werd herkozen als bestuurslid. De nieuwe bestuursleden Marcel de Boer heeft na zijn horeca-opleidingen in verschillende horecabedrijven gewerkt, van hotels tot cafés tot een Michelinster-restaurant. In 2000 is hij in contact gekomen met de catering en gestart als partymanager bij Beijk Catering Service. Sinds een jaar is hij directeur van de afdeling contractcatering. Jan van der Meij  is eigenaar van Smaak Bedrijfscatering. Een bedrijf dat hij in 2012 begon. Zijn bedrijf sloot zich in 2016 aan bij VOCC vanuit de gedachte: “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”. Tijdens de bestuursvergadering van donderdag 12 december jl., waar zowel de vertrekkende alsook de twee nieuwe bestuursleden aanwezig waren, zijn de verschillende taken en portefeuilles verdeeld. Per 1 januari 2020 worden deze taken en portefeuilles verder vormgegeven en uitgewerkt. VOCC De VOCC is een in 2014 opgerichte vereniging, die de collectieve belangen vertegenwoordigt van de middelgrote Nederlandse cateraars. De vereniging richt zich op het verbeteren van de medewerkerstevredenheid, gastbeleving en ondernemerschap in de markt van eten en drinken. VOCC telt 21 leden, die circa 2.600 cateringmedewerkers vertegenwoordigen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Nieuw logo jubilerend VOCC

Catering - De Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) beleeft dit jaar het 5-jarig jubileum en de vereniging vindt dat ook een goed moment om het logo te vernieuwen. Het nieuwe logo legt meer nadruk op de letters VOC waarmee het wil benadrukken dat het de branchevereniging is Voor Ondernemende Cateraars. De vereniging VOCC is voortgekomen uit een initiatief van drie...

Lees bericht

Belangenclub VOCC voor cateraars bestaat 5 jaar

Catering - De Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) beleeft dit jaar het 5-jarig jubileum. De vereniging is voortgekomen uit een initiatief van drie cateringondernemers die zich onvoldoende thuis voelde bij het toenmalige Veneca. De drie cateraars vonden belangenbehartiger Veneca zich te veel richten op de grotere contractcateraars, vandaar dat zij het initiatief namen voor een organisatie die juist de belangen...

Lees bericht

VOCC-leden winnen opdracht voor calamiteitencatering Politie

Catering – Een aantal contractcateraars, aangesloten bij de branchevereniging Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC), heeft een uitvraag van de Politie voor calamiteiten- en evenementencatering gewonnen. De contractcateraars, waaronder Beijk Catering Service, Cater Concept, Leo op het werk!, Van Lier Bedrijfscatering en Smaak Bedrijfscatering, met Meinders Catering als onderaannemer, krijgen de opdracht voor een termijn van 4 tot 6 jaar. Voor de opdracht hebben...

Lees bericht


Compass Group vertrekt bij Veneca

Catering – Het gerucht ging al langer, maar Compass Group Nederland heeft uiteindelijk toch besloten geen deel meer uit te willen maken van Veneca, Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties. De reden van het vertrek is niet bekend gemaakt. De cateringsector kent sinds een aantal jaren een tweetal belangenorganisaties, Veneca en VOCC (Verenigde Ondernemende Contract Cateraars), waarvan Venenca verreweg de oudste partij is. Veneca...

Lees bericht

Jury Gouden Bestek nomineert vijf opdrachtgevers

Verkiezing - De jury van het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering heeft vijf opdrachtgevers genomineerd. De finale van de wedstrijd vindt plaats op donderdag 24 januari 2019 op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer te Utrecht. De genomineerden voor de tweede editie van het Gouden Bestek zijn: Dennis Cruyen, TU Delft; Rob Heijink/ Denise Rouw, het Rijk; Bauke Schaafsma, Provincie Overijssel; Albert...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid