Tweede Luca’s by Julia’s opent in ’s-Hertogenbosch


De locatie van Luca's by Julia's op station Den Bosch / Foto bij: Tycho/NS Stations

Reizigersshop -  ’s-Hertogenbosch heeft de eerste ‘Luca’s by Julia’s’ van het zuiden. Bij het stoere broertje van Julia’s kunnen reizigers en stationbezoekers terecht voor vers afgebakken pizza en andere Italiaanse gerechten, naast de belegde broodjes en koffie van Julia’s. In oktober ging de eerste Luca’s by Julia’s open op station Zwolle.

Bij Luca’s by Julia’s zijn ook verschillende Italiaanse producten voor thuis te krijgen. Om de opening te vieren kreeg iedereen dinsdagochtend een gratis croissant bij aankoop van een warme drank. Luca’s richt zich op elk moment van de dag voor de reizigers. “ ‘s Ochtends voor een warme koffie, met een croissant en in de middag of avond is er keuze uit pizza´s, een salade of lasagne”, aldus Liset Deelder, Business Manager van Julia’s bij NS.

NS Stations wilde een formule waar de reizigers snel geholpen kunnen worden aan Italiaanse gerechten on-the-go. Loes van der Pauw, formatmanager van Luca’s by Julia’s. “Er reizen veel studenten via station ’s-Hertogenbosch. Uit onderzoek weten we dat zij een kwalitatief goede pizza op het station waarderen. Zo is het idee voor Luca’s by Julia’s ontstaan. Qua interieur en stijl zijn we binnen de familie van Julia’s gebleven, echter hebben we het net even iets eigenwijzer en brutaler gemaakt. We noemen zelf Luca’s ook het stoere broertje van.”

Opknapbeurt

De winkels op station 's-Hertogenbosch hebben vorig jaar een nieuwe frisse gezamenlijke look gekregen. De grijze planten langs de zijkanten zijn weggehaald en vervangen. Ook de overkapping van perron 1 is aangepakt en opnieuw geschilderd en de dakbedekking van spoor 6/7 is vervangen.

Bron: NS Stations/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Nieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren

Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.

Lees bericht

Tweede Nederlandse BrewDog opent op Amsterdam CS

Formulenieuws – BrewDog opent op het Amsterdam Centraal Station de tweede locatie van het café in Nederland. Eerder opende BrewDog al Rotterdam Outpost. Deze BrewDog bar is wel de eerste in Nederland met nieuwe franchise- exploitatiepartner SSP.

Lees bericht


Coco & Sebas opent vier nieuwe locaties op NS-stations

Formulenieuws – Chocolade en cadeauwinkel Coco & Sebas heeft 4 winkels geopend op NS-stations. Het gaat om de locaties Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal. Coco & Sebas heeft voor de reizigers een speciaal assortiment samengesteld om onderweg van te genieten of als cadeaus mee te nemen.

Lees bericht

Herbruikbare beker wordt het nieuwe normaal op het station

Stationshops - Als het aan NS ligt, wordt het drinken uit een herbruikbare beker op het station het nieuwe normaal. Om het gebruik van herbruikbare bekers te stimuleren vraagt NS samen met verschillende ondernemers op het station hier opnieuw aandacht voor met de ‘Bring Your Own’ campagne.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid