Tweede Spar City met The Tosti Club-module open


Formulenieuws – Op Hemelvaartsdag opende ondernemer Luke van Gelder zijn tweede Spar City in Arnhem. Het is tevens de tweede Nederlandse Spar City-locatie waar de The Tosti Club-module is geïntegreerd. The Tosti Club als totaalconcept voor ontbijt, coffee en een tosti beleefde eerder in Zwolle een première bij de gemaksformule.

Ondanks de coronamaatregelen wilde Van Gelder toch de locatie openen. Het zitgedeelte is weliswaar nu nog afgeschermd, maar zoals hij zelf zegt: “Je moet toch een keer open.” Uiteraard is de Spar City ingesteld op zowel afhalen als bezorgen via het eigen bestelplatform. “Maar wellicht is dat binnenkort ook mogelijk met Deliveroo.”
Met een eerdere vestiging aan het Willemsplein in Arnhem, vlak buiten het treinstation, heeft Van Gelder nu een mooie spreiding in het centrum van zijn twee Spar-locaties. De ene locatie zit in het noordelijk deel van de stad en de nieuwe in het zuidelijk deel.

Handzaam

Het assortiment van de Spar City is volledig ingericht op de klant die gemak zoekt. Geen winkelwagentjes, maar manden. Veel producten ook voor directe consumptie en handzaam om mee te nemen. Veder een uitgebreid assortiment in kant-en-klaar sappen en vruchtendranken en salades. Ook de groente- en vleesproducten zijn afgestemd op consumptie op korte termijn.

Directe consumptie

Spar kent verschillende modules. Afhankelijk van de locatie kunnen die worden ingezet. Even verderop van de nieuwe Spar City-locatie zat een grote buurtwinkel. Die heeft nu plaats gemaakt voor het City-concept dat zich veel meer richt ook op directe consumptie. Zo kent de locatie ook het pizza-concept, dat in samenwerking met Dr. Oetker is ontwikkeld, en waarbij op een eenvoudige manier pizza’s kunnen worden geserveerd voor directe consumptie of voor thuis. Van Gelder is ook van mening dat het The Tosti Club beantwoordt aan die behoefte bij de klant om snel en gemakkelijk te consumeren. Omdat de locatie in het stadscentrum zit, is een gezond ontbijtje een echte tosti of een (Dutch) pizza als tussendoortje, lunch of voor ’s avonds een prima product.

The Tosti Club

The Tosti Club heeft naast eigen, zelfstandige locaties, ook via shop-in-shop-concepten afdelingen binnen tankstations zoals Hanex Hospitality Group. Bij tankstationorganisatie De Haan Mineralen & Oliën werkt The Tosti Club  op een aantal locaties samen als foodservicepartner. The Tosti Club heeft daar een assortiment van tosti’s binnen het eigen Tony’s concept van Haan.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht




Deliveroo stopt activiteiten op de Nederlandse markt

Bezorgdienst - Deliveroo heeft woensdag bekend gemaakt dat het de activiteiten in Nederland gaat beëindigen. De aankondiging om met de Nederlandse activiteiten te stoppen werd al op 10 augustus gemeld, alleen wilde het bezorgbedrijf toen nog alle opties bekijken. Dat proces heeft nu geleid om alle operationele Nederlandse activiteiten op 30 november 2022 te beëindigen.

Lees bericht


Spar opent nieuwe formulevariant ‘Foodclub’

Formulenieuws - Afgelopen week heeft Spar in het Zeeuwse Philippine eerste zogeheten Spar Foodclub geopend. In die Spar ligt de nadruk nog meer op foodservice en assortiment en diensten die aan de horeca verwant zijn. Bij deze Spar, van ondernemer Peter Bolleman, zijn rond etenstijd maaltijden af te halen, maar de klant kan zulke maaltijden ook in die Spar Foodclub...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid