Tweede SPAR Foodclub met The Tosti Club geopend


De SPAR Foodclub in Tilburg was de tweede locatie in Nederland / Foto bij: SPAR

Formulenieuws – SPAR heeft in Tilburg de tweede locatie geopend van de gemaksformule SPAR Foodclub met The Tosti Club. In SPAR Zorgvlied ligt de nadruk nog meer op foodservice en assortiment en diensten die aan de horeca verwant zijn.

De eerste locatie van SPAR Foodclub werd eind vorig jaar geopend in het Zeeuwse Philippine. Het gaat daar net als in Tilburg om een pilotwinkel. Als de winkelformule succesvol is, wordt de formule landelijk uitgerold. De SPAR Foodclub aan het Burgemeester van de Mortelplein in Tilburg wordt gerund door de 32-jarige Nicky van Zoggel, die ook al een winkel heeft in Schijndel.

Verscounter

In de nieuwe SPAR Foodclub gaat het niet alleen om de avondmaaltijd, maar ook voor het ontbijt en voor de lunch ligt er een speciaal assortiment. Het centrale deel van de SPAR Foodclub is een zogeheten verscounter, waar ook de Tosti Club is geplaatst. Daarnaast wordt er ‘baristakoffie’ geserveerd. DE SPAR Foodclub staat feitelijk symbool voor een horecazaak waar je ook je dagelijkse boodschappen kunt doen.

The Tosti Club

In de SPAR Foodclub-counter worden belegde broodjes, tosti’s van The Tosti Club (het foodserviceconcept dat SPAR zo’n drie jaar geleden overnam), salades, smoothies, pizza’s uit eigen keuken, warme maaltijden, snacks, wraps, sapjes en yoghurt aangeboden. Deze maaltijden en gerechten worden op de locatie van SPAR allemaal zelf versbereid.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Half-om-half gehakt bij AH voortaan ook met rund en kip

Duurzaamheid – Binnen twee weken komt Albert Heijn met gehakt, worstjes en hamburgers die bestaan uit vlees gemengd van kippenvlees en rundvlees. Die producten hebben niet alleen minder CO2-uitstoot, maar worden ook goedkoper aangeboden in de winkels. De supermarktketen maakte de innovatie bekend tijdens de presentatie van het zevende duurzaamheidsverslag.

Lees bericht

REWE Duitsland opent eerste plantaardige supermarkt

Buitenland – Het gaat om een experiment, maar de REWE Group heeft onlangs in Berlijn een volledig plantaardige supermarkt geopend. De retailorganisatie wil  met de pilot 'Rewe voll pflanzlich' laten zien hoe gevarieerd en hoe groot het plantaardig aanbod is.

Lees bericht



Chantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid