Uber Eats breidt uit naar Nijmegen en Den Bosch


Ook in Nederland is Uber Eats aan het uitbreiden

Bezorgdienst – Uber Eats is vanaf vandaag ook beschikbaar in Nijmegen en Den Bosch. De maaltijdbezorger heeft de keuze op deze steden laten vallen door eigen data. Daaruit zou blijken dat er rond Den Bosch en Nijmegen veel interesse is in de bezorg-app van Uber Eats.

Uber Eats werkt zowel in Den Bosch als Nijmegen samen met verschillende grote ketenpartners. Onder andere McDonald’s, KFC, Subway en New York Pizza zijn aangesloten bij Uber eats. In Den Bosch zijn lokale restaurants zoals Happy Italy, Fifty Fifty, Toasted & Roasted en van Puffelen beschikbaar via Uber Eats. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants.” In Nijmegen worden al de maaltijden van onder andere Pizzabakkers, MUNT saladebar, Smokehouse de Kronenburger en Romagna bezorgd.

Uber Eats is in Nederland al beschikbaar in Almere, Amstelveen, Amsterdam, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Scheveningen, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Voorburg en Zwolle. Uber Eats is wereldwijd beschikbaar in meer dan 500 steden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Uber Eats breidt uit naar Apeldoorn en Arnhem

Bezorgdienst – De bezorgservice Uber Eats is vanaf vandaag ook beschikbaar in Apeldoorn en Arnhem. De keuze voor deze twee steden heeft het bedrijf gemaakt op basis van data die aantoont dat er rond Apeldoorn en Arnhem veel interesse is in de bezorg-app, zo laat het bedrijf weten.

Lees bericht


Omzet McDelivery verdriedubbelde in 2019

Formulenieuws  – McDonald’s heeft vorig jaar een sterke groei gehad in het bezorgen. De omzet van de bezorgservice McDelivery verdriedubbelde in 2019 ten opzichte van 2018. Mede door de verdere uitbreiding van deze service in 2020 zet die groei verder door. Verwacht wordt dat eind 2020 McDonald’s honderdvijftig (bestel)punten met de bezorgpartners Uber Eats en Thuisbezorgd.nl zijn ingevuld. Ook dat betekent...

Lees bericht


Uber neemt Postmates over in Amerika

Overname – Maaltijdbezorger Uber neemt voor bijna 2,7 miljard dollar het Amerikaanse Postmates over. Door de overname van deze maaltijdbezorger wordt Uber in Amerika groter dan branchegenoot Just Eat Takeaway.

Lees bericht


© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid