Uber Eats breidt uit naar Nijmegen en Den Bosch


Ubert Earts maakt groepsbestellingen afrekenen eenvoudiger

Bezorgdienst – Uber Eats is vanaf vandaag ook beschikbaar in Nijmegen en Den Bosch. De maaltijdbezorger heeft de keuze op deze steden laten vallen door eigen data. Daaruit zou blijken dat er rond Den Bosch en Nijmegen veel interesse is in de bezorg-app van Uber Eats.

Uber Eats werkt zowel in Den Bosch als Nijmegen samen met verschillende grote ketenpartners. Onder andere McDonald’s, KFC, Subway en New York Pizza zijn aangesloten bij Uber eats. In Den Bosch zijn lokale restaurants zoals Happy Italy, Fifty Fifty, Toasted & Roasted en van Puffelen beschikbaar via Uber Eats. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants.” In Nijmegen worden al de maaltijden van onder andere Pizzabakkers, MUNT saladebar, Smokehouse de Kronenburger en Romagna bezorgd.

Uber Eats is in Nederland al beschikbaar in Almere, Amstelveen, Amsterdam, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Scheveningen, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Voorburg en Zwolle. Uber Eats is wereldwijd beschikbaar in meer dan 500 steden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vegan menu groeit in Nederland, maar ook internationaal

Analyse - Onder de vele restaurants die beschikbaar zijn via de Uber Eats app, is er een algemene groei in restaurants met veganistische opties op het menu in 2022. Uber Eats heeft die vergeleken met de cijfers van 2020. En wat blijkt? Daar waar de Nederlandse menukaarten een groei laten zien van iets meer dan 20%, toont Frankrijk een uitschieter van 4600%.

Lees bericht


Plantaardige zuiveldrinks het meest populair bij Gorillas

Vegan - Tijdens World Vegan Day wordt de veganistische leefstijl in het zonnetje gezet. Bij bezorgdienst Gorillas zien ze niet alleen het plantaardige aanbod fors toenemen, maar ook de vraag. Uit eigen onderzoek onder 100.000 bezorgingen blijken de plantaardige zuivelproducten het meest populair.

Lees bericht

Deliveroo stopt activiteiten op de Nederlandse markt

Bezorgdienst - Deliveroo heeft woensdag bekend gemaakt dat het de activiteiten in Nederland gaat beëindigen. De aankondiging om met de Nederlandse activiteiten te stoppen werd al op 10 augustus gemeld, alleen wilde het bezorgbedrijf toen nog alle opties bekijken. Dat proces heeft nu geleid om alle operationele Nederlandse activiteiten op 30 november 2022 te beëindigen.

Lees bericht

Online supermarkt Picnic verwelkomt miljoenste klant

Bezorgsupermarkt – Online supermarkt Picnic heeft gisteren zijn één miljoenste klant verwelkomd. Gelukkige was Sjamke Verdonk en haar gezin uit Wervershoof in Noord-Holland. Picnic bezorgt nu met ruim 1500 elektrische bezorgwagentjes dagelijks vanuit 67 hubs de boodschappen in ruim 170 Nederlandse plaatsen op de 999.999 andere adressen.

Lees berichtGroei bezorgformules dé ontwikkeling in food van 2021

Foodservice – De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN Food500 2022 zien. Het Food Service Instituut Nederland (FSIN) publiceert dit overzicht van de vijfhonderd foodbedrijven met de hoogste omzetten dit jaar voor het eerst sinds de coronapandemie.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid