Uber Eats breidt verder uit in Almelo en Limburg


Dit nieuwe partnership geldt voor alle Getir-winkels, waardoor Uber Eats-gebruikers toegang krijgen tot meer dan 2.000 producten

Bezorgdienst - Uber Eats is vanaf vandaag ook beschikbaar in Almelo, Heerlen, Kerkrade en Sittard-Geleen. De keuze voor deze nieuwe steden is gebaseerd op data die laat zien dat er rond deze steden veel interesse is in de bezorg-app.

Het aantal bezorglocaties voor samenwerkende fastfoodketen met Uber Eats zoals KFC, Subway en McDonald’s breidt hierdoor ook verder uit. Maar de bezorgdienst werkt ook samen met partijen zoals Bakker Bart, Happy Italy, en Bagels & Beans. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We hopen dat we met de introductie in Almelo, Heerlen, Kerkrade en Sittard-Geleen het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants.”

Het thuis laten bezorgen van maaltijden past niet alleen in de gemakstrend bij consumenten, maar is in deze coronaperiode ook uiterst belangrijk voor veel bedrijven. Zolang de horeca is gesloten is afhalen en bezorgen de enige mogelijk om nog omzet te maken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Bakker Bart test ijsconcept met Heldro IJs

Formulenieuws - Bakker Bart start een pilot in samenwerking met Heldro IJs. De test vindt plaats op een viertal locaties, te weten Nijmegen (Broerstraat), Venlo (Lomstraat), Winschoten en Dordrecht, De franchisers in gaan de franchisenemers met vers Heldro IJs aan de slag. Gekozen is voor een landelijke spreiding, omdat Bakker Bart wil kijken of het ijs een kansrijke aanvulling is...

Lees bericht

Eerste energieneutrale KFC-restaurants in Nederland

Formulenieuws – De Kentucky Fried Chicken (KFC)-locaties in Almelo en Steenwijk zijn de eerste vestigingen met een A+++++ certificering. Dit betekent dat de restaurants erkend zijn als volledig energieneutrale gebouwen met het hoogste energielabel dat er op dit moment is. Volgens KFC is het een  primeur in de Nederlandse fastfoodservice-industrie.

Lees bericht



KHN lanceert het Fastservice Manifest

Actie – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en zes fastservice-bedrijven hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een Fastservice Manifest. Doel is actief bij te dragen aan een gezondere voedselomgeving.

Lees bericht

Subway’s Royal Submarines delen gratis Subs uit

Actie – Na het overweldigende succes van vorig jaar keren de Subway Royal Submarines deze Koningsdag terug naar de Amsterdamse grachten. Dit jaar brengen ze de nieuwe Signature Series vanaf het water en op de kade naar de feestvierders om hen te trakteren op een gratis Sub.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid