Uber Eats breidt verder uit in Almelo en Limburg


Ubert Earts maakt groepsbestellingen afrekenen eenvoudiger

Bezorgdienst - Uber Eats is vanaf vandaag ook beschikbaar in Almelo, Heerlen, Kerkrade en Sittard-Geleen. De keuze voor deze nieuwe steden is gebaseerd op data die laat zien dat er rond deze steden veel interesse is in de bezorg-app.

Het aantal bezorglocaties voor samenwerkende fastfoodketen met Uber Eats zoals KFC, Subway en McDonald’s breidt hierdoor ook verder uit. Maar de bezorgdienst werkt ook samen met partijen zoals Bakker Bart, Happy Italy, en Bagels & Beans. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We hopen dat we met de introductie in Almelo, Heerlen, Kerkrade en Sittard-Geleen het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants.”

Het thuis laten bezorgen van maaltijden past niet alleen in de gemakstrend bij consumenten, maar is in deze coronaperiode ook uiterst belangrijk voor veel bedrijven. Zolang de horeca is gesloten is afhalen en bezorgen de enige mogelijk om nog omzet te maken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hoofdkantoor McDonald’s Nederland verhuist naar Utrecht

Formulenieuws – Het hoofdkantoor van McDonald’s is verhuisd van Amsterdam naar Utrecht. De 150 medewerkers van de Serviceorganisatie komen de zitten in het gloednieuwe hoofdkantoor in het duurzame Central Park gebouw, nabij Utrecht Centraal. De verhuizing naar Central Park sluit aan bij de duurzame ambities van het familierestaurant.

Lees bericht


Stijn Mentrop nieuwe Director Marketing & Communications McDonald’s

Benoeming - Stijn Mentrop is per 15 maart begonnen als Director Marketing & Communications bij McDonald’s Nederland. Naast de dagelijkse leiding over alle marketing & communicatie activiteiten, geeft hij invulling aan de strategische positionering van het familierestaurant. Mentrop is onderdeel van het directieteam, dat sinds 1 juni aangestuurd wordt door Managing Director Annemarie Swijtink.

Lees bericht

Vital Food Group krijgt nieuwe directie

Benoeming - De directie van Vital Food Group B.V., de moederorganisatie van Bakker Bart en Bakerstreet, krijgt per 16 mei een nieuwe directie. Herbert Schalkwijk, algemeen directeur van de groep, heeft het bedrijf verlaten en wordt opgevolgd door Siad Awwad. Schalkwijk blijft wel als aandeelhouder betrokken bij de groep.

Lees bericht

McDonald’s trekt zich vrijwel volledig terug uit Rusland

Fastfood – Na dertig jaar vertrekt de Amerikaanse fastfoodketen McDonald's uit Rusland. Aanleiding is de oorlog in Oekraïne en de onzekere situatie over de verdere duur van die situatie. Dat is maandag bekend gemaakt. Het fastfoodbedrijf is inmiddels gestart met de verkoop de 850 Russische restaurants, waar 62.000 mensen werken.

Lees bericht


McWrap terug op menukaart McDonald’s

Fastfood – De McWrap maakt z’n rentree op de menukaart. Nadat de wrap eerder op de menukaart was geplaatst, was de vraag zo groot dat er tijdelijk geen verse ingrediënten voorradig waren om de McWrap op de menukaart te houden. De McWrap moest daardoor tijdelijk van de menukaart verdwijnen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid