Uber Eats breidt verder uit in Almelo en Limburg


Dit nieuwe partnership geldt voor alle Getir-winkels, waardoor Uber Eats-gebruikers toegang krijgen tot meer dan 2.000 producten

Bezorgdienst - Uber Eats is vanaf vandaag ook beschikbaar in Almelo, Heerlen, Kerkrade en Sittard-Geleen. De keuze voor deze nieuwe steden is gebaseerd op data die laat zien dat er rond deze steden veel interesse is in de bezorg-app.

Het aantal bezorglocaties voor samenwerkende fastfoodketen met Uber Eats zoals KFC, Subway en McDonald’s breidt hierdoor ook verder uit. Maar de bezorgdienst werkt ook samen met partijen zoals Bakker Bart, Happy Italy, en Bagels & Beans. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We hopen dat we met de introductie in Almelo, Heerlen, Kerkrade en Sittard-Geleen het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants.”

Het thuis laten bezorgen van maaltijden past niet alleen in de gemakstrend bij consumenten, maar is in deze coronaperiode ook uiterst belangrijk voor veel bedrijven. Zolang de horeca is gesloten is afhalen en bezorgen de enige mogelijk om nog omzet te maken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsKHN lanceert het Fastservice Manifest

Actie – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en zes fastservice-bedrijven hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een Fastservice Manifest. Doel is actief bij te dragen aan een gezondere voedselomgeving.

Lees bericht

Subway’s Royal Submarines delen gratis Subs uit

Actie – Na het overweldigende succes van vorig jaar keren de Subway Royal Submarines deze Koningsdag terug naar de Amsterdamse grachten. Dit jaar brengen ze de nieuwe Signature Series vanaf het water en op de kade naar de feestvierders om hen te trakteren op een gratis Sub.

Lees bericht

Duurzame Happy Meal speeltjes bij McDonald’s

Formulenieuws - Gasten van McDonald’s kunnen bij het Happy Meal kiezen voor een speeltje van Playmobil Wiltopia. De speeltjes vormen  onderdeel van de eerste duurzame lijn van Playmobil en zijn gebouwd rondom de natuur en wilde dieren. De speeltjes zijn gemaakt van PE Plastic, op een duurzame manier vervaardigd uit suikerriet.

Lees bericht


‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid