Universiteit Groningen en Beijk catering sluiten contract


Catering - Studenten, medewerkers en gasten van de Rijksuniversiteit Groningen bestellen hun broodje, soep, salade of warme maaltijd vanaf 2 januari bij een nieuwe aanbieder. De Rijksuniversiteit Groningen en de noordelijke cateraar Beijk Catering hebben namelijk een contract gesloten voor de verzorging van tien Food & Drinks locaties in de stad Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen was de laatste universiteit van Nederland die haar restauratieve voorziening in eigen beheer uitvoerde. De inschrijvers van de aanbesteding werden beoordeeld op de onderwerpen internationalisering, klanttevredenheid, gezondheid & vitaliteit en duurzaamheid & milieu. Na diverse rondes kwam Beijk Catering als hoogst beoordeeld uit de bus. Voor Beijk Catering betekent het contract een groei van het aantal cateringlocaties met 30%. Voor de invulling van de 10 locaties biedt Beijk Catering vanaf 8 januari 2018 verschillende concepten zoals onder andere het Chef Serveert-concept: catering in een horeca-jasje waarbij de medewerker achter de counter ter plekke de gerechten bereidt. Daarnaast wordt op een aantal plaatsen een Illy Café ingericht en verschijnt op de binnenplaats van de Kapteynborg in de loop van 2018 een foodcourt. De 25 Food & Drinks medewerkers blijven allen in dienst van de Rijksuniversiteit Groningen en worden gedetacheerd aan Beijk Catering. Bron: Beijk Catering Catering - Studenten, medewerkers en gasten van de Rijksuniversiteit Groningen bestellen hun broodje, soep, salade of warme maaltijd vanaf 2 januari bij een nieuwe aanbieder. De Rijksuniversiteit Groningen en de noordelijke cateraar Beijk Catering hebben namelijk een contract gesloten voor de verzorging van tien Food & Drinks locaties in de stad Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen was de laatste universiteit van Nederland die haar restauratieve voorziening in eigen beheer uitvoerde. De inschrijvers van de aanbesteding werden beoordeeld op de onderwerpen internationalisering, klanttevredenheid, gezondheid & vitaliteit en duurzaamheid & milieu. Na diverse rondes kwam Beijk Catering als hoogst beoordeeld uit de bus. Voor Beijk Catering betekent het contract een groei van het aantal cateringlocaties met 30%. Voor de invulling van de 10 locaties biedt Beijk Catering vanaf 8 januari 2018 verschillende concepten zoals onder andere het Chef Serveert-concept: catering in een horeca-jasje waarbij de medewerker achter de counter ter plekke de gerechten bereidt. Daarnaast wordt op een aantal plaatsen een Illy Café ingericht en verschijnt op de binnenplaats van de Kapteynborg in de loop van 2018 een foodcourt. De 25 Food & Drinks medewerkers blijven allen in dienst van de Rijksuniversiteit Groningen en worden gedetacheerd aan Beijk Catering. Bron: Beijk Catering

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid