Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer verschuift naar september


Beurzen - De 23ste editie van het vakevenement voor werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken, de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, is verschoven naar 15, 16 en 17 september 2021.

De vakbeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Door de aanhoudende beperkingen voor het houden van vakbeurzen als gevolg van de coronadreiging was organisatie HoLaPress Communicatie gedwongen het evenement te verschuiven.

De beurs kent een kosteloze toegang na registratie. De openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur, behalve op vrijdag, dan sluit de beurs om 17.00 uur.

De editie 2020 van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer trok met bijna 300 deelnemers bijna 13.000 bezoekers.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd.nl en Healthy Fridge kondigen partnership aan

Samenwerking - Eten-bestelsite Thuisbezorgd en Healthy Fridge, leverancier van een dagvers en gezond grab & go assortiment gaan samenwerken. Het partnership moet leiden tot een flexibelere invulling van de catering in een hybride werkomgeving, door de inzet van een slimme koelkast die 24/7 beschikbaar is.

Lees bericht



Appèl komt met gezonde to-go producten onder eigen label

Catering – Cateraar Appèl wil zich onderscheiden in verantwoord eten en drinken. Om dat nog sterker te benadrukken start de cateraar een eigen private label-lijn ‘Eat well, feel great’. Het assortiment bestaat uit verantwoorde to-go producten, zoals chia pudding, raw chocolate cake en vegan asian salad. De producten bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten zonder onnodige toevoegingen. Denise Hellmig, fooddesigner bij...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid