Thuisbezorgd.nl en Healthy Fridge kondigen partnership aan


Samenwerking - Eten-bestelsite Thuisbezorgd en Healthy Fridge, leverancier van een dagvers en gezond grab & go assortiment gaan samenwerken. Het partnership moet leiden tot een flexibelere invulling van de catering in een hybride werkomgeving, door de inzet van een slimme koelkast die 24/7 beschikbaar is.

Thuisbezorgd.nl for business, de zakelijke oplossing van Thuisbezorgd, was al langer op zoek naar een geschikte partner. De zakelijk markt ziet het bezorgbedrijf als een belangrijke groeimarkt. Aan de basis hiervan ligt ook Thuisbezorgd Pay, een tegoed dat werknemers kunnen ontvangen van hun werkgever en waarmee zij rechtstreeks maaltijden kunnen bestellen waar en wanneer zij willen. Dit kan via de Thuisbezorgd app, website of offline met de Thuisbezorgd Pay card, een betaalkaart die in samenwerking met Adyen en MasterCard is geïntroduceerd. Aan de Thuisbezorgd Pay card wordt nu de Healty Fridge toegevoegd.

Vers aanbod

De Healty Fridge is wat de naam al doet vermoeden een koelkast met producten die inspelen op ontbijt, lunch, snack of diner, maar dan in een gezonde kwaliteit. De koelkast kan op kantoor, ziekenhuis of andere plek worden neergezet, en biedt op die manier 24/7 medewerkers of bezoekers een gezond alternatief. Ook drankjes zijn in een gezonde alternatief voorhanden. De automaten worden elke ochtend gevuld met dagverse producten. In principe geldt ‘op is op’ bij het aanbod in de vendingmachines, zodat gebruikers van de automaat weten dat de ingrediënten vers en knapperig zijn.

Ontzorgen

Thuisbezorgd wil graag stappen zetten in de zakelijke markt en zoekt partners waarmee die stappen kunnen worden gezet. De samenwerking met Healthy Fridge kan de zakelijke klanten van Thuisbezorgd voor een deel ontzorgen door de medewerkers met de bestel app meer flexibiliteit, gemak en keuze aan te bieden. Keuze die ook past bij de nieuwe manier van werken. Volgens Thuisbezorgd is de combinatie van online bezorgopties, betaalkaart in de retail en de on-site Healthy Fridge een sterke en zorgt het op die manier voor een compleet kantoorcatering aanbod. Die mening deelt René Bink, founder Healthy Fridge: “De gebruiker heeft 24/7 toegang tot een ultravers grab & go assortiment: salades, poke bowls, maaltijden, wraps en meer. Afrekenen gaat eenvoudig met Thuisbezorgd Pay én gebruikte verpakkingen kunnen worden ingeleverd. De techniek verzorgt de rest, waardoor wij per locatie, per dag een geoptimaliseerd assortiment kunnen verzorgen.”

De samenwerking wordt op de Vakbeurs Facilitair gevisualiseerd. Bezoekers krijgen een demonstratie en advies, waarna het assortiment ook geproefd kan worden.

Bron: Just Eat Takeaway/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht


Minder bestellingen, maar beter resultaat bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst - Minder bestellingen, maar toch een beter resultaat. Dat is de kern van de jaarcijfers van moederbedrijf Just Eat Takeaway van het Nederlandse Thuisbezorgd. Het betere resultaat werd vooral geboekt omdat ondernemers meer betaalden aan de maaltijdenbezorgdienst. Het bedrijf wist te melden dat het operationeel resultaat in 2023 naar 324 miljoen euro steeg.

Lees bericht

Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht

Meerjarige samenwerking Quality Lodgings en Mastercard

Hotels – Quality Lodgings laat weten een meerjarige samenwerking te hebben afgesloten met Mastercard. Als verzameling van meer dan 110 onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa voegt Quality Lodgings nieuwe reis- en culinaire ervaringen toe aan priceless.com, beschikbaar voor Mastercard-kaarthouders.

Lees bericht


Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid