Van Gelder Groente en Fruit organiseert Week van gezonde voeding


Event - Van Gelder Groente en Fruit organiseert van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 oktober 2021, in samenwerking met leveranciers, de week van gezonde voeding, smaak en duurzaamheid. Een hele week lang zijn er tal van workshops en andere activiteiten bij het bedrijf in Ridderkerk.

Wie wil kennismaken maken met een gevarieerd aanbod van smaakvolle en duurzame producten en ontdekken wat er nog meer mogelijk is met groente en fruit, is tijdens de week welkom bij Van Gelder. Geïnteresseerden kunnen inspiratie opdoen tijdens verschillende workshops, proeverijen laten bijpraten door een van de aanwezige leveranciers. Alle deelnemers willen laten zien en ervaren hoe met groente en fruit een waar feestje op het bord is te creëren. Ook wordt er getoond op welke manieren vlees is te vervangen of de marge per bord is te verhogen.

Het programma heeft verschillende workshops en kookdemo's met topchefs en leveranciers. Daarnaast zullen verschillende leveranciers aanwezig zijn met een eigen stand waarbij ze de nieuwste producten presenteren en laten proeven. Enkele van de aanwezige leveranciers zijn: Beekers Berries, Fruit Rouges, Koppert Cress, Jordy's Keuken, PlantLab, Rational, Schaap Holland, Peka, Peridot, Smaakgeheimen, Juicemakers, Tel Aviv, Bidfood, El Tendre, Growwizzkid, BVP verpakkingen en Fruits Rouges &Co.

Wie langs wil komen moet zich wel vooraf registreren en reserveren. Ga hiervoor naar www.vangeldernederland.nl/programma.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Paardekooper presenteert tweede Duurzaamheidsverslag

Verpakkingen - Als aanjager van duurzaamheid binnen de verpakkingsindustrie zet Koninklijke Paardekooper Group in op een duurzamere toekomst. Het familiebedrijf presenteert daarom de tweede editie van het Duurzaamheidsverslag, waarin de organisatie aangeeft niet alleen de CO2-voetafdruk van de eigen organisatie te verminderen, maar ook die van hun klanten en partners.

Lees bericht


Half-om-half gehakt bij AH voortaan ook met rund en kip

Duurzaamheid – Binnen twee weken komt Albert Heijn met gehakt, worstjes en hamburgers die bestaan uit vlees gemengd van kippenvlees en rundvlees. Die producten hebben niet alleen minder CO2-uitstoot, maar worden ook goedkoper aangeboden in de winkels. De supermarktketen maakte de innovatie bekend tijdens de presentatie van het zevende duurzaamheidsverslag.

Lees bericht

Leo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health

Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.  

Lees bericht

PS in Foodservice lanceert PS Impact Score

Duurzaamheid – Onder grote belangstelling van groothandels en afnemers is afgelopen woensdag de PS Impact Score gepresenteerd in het gebouw van groente- en fruitbedrijf Van Gelder in Ridderkerk. Doel van de bijeenkomst was partijen in de foodservicesector duidelijk maken dat echte stappen zetten in duurzaamheid alleen kan als data met elkaar wordt gedeeld. De gepresenteerde PS Impact Score helpt daarbij.

Lees bericht


Arena start met cateraar Levy Europe nieuw cateringconcept

Catering  - Na een aantal maanden van voorbereiding en conceptontwikkeling beleefden afgelopen weekend de bezoekers op de tweede ring Oost de première van een nieuwe manier van stadioncatering in de Amsterdam Arena. Publiekscateraar en Arena-cateraar Levy Europe heeft er samen met het stadion een nieuwe manier van bestellen geïntroduceerd. Daarnaast werden er nieuwe duurzamere fooditems en verpakkingsmaterialen gepresenteerd.

Lees bericht

Onmisbare rol personeel bij gezonde voeding zorginstelling

Onderzoek - Onderzoek van het Louis Bolk Instituut laat de onmisbare rol van het personeel zien in de transitie naar een gezonder en duurzamer voedselaanbod binnen woonzorgcentra. Gebleken is namelijk dat werknemers niet alleen cruciaal zijn als het gaat om een goed eetpatroon maar ook als het gaat om ondervoeding en het verspillen van eten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid