Van Oers brengt nieuwe topkwaliteit ‘croquette’ voor in warmhoudvitrine


Fastservice - Snackspecialist Van Oers heeft dinsdag op TankPro, de vakbeurs voor tankstationhouders in Houten, een nieuwe kroket voor in de oven geïntroduceerd: de ‘Croquette Superieur’. Volgens Van Oers bestaat de nieuwe kroket uit blanke salpicon en mals blokjesvlees en is specifiek voor bereiding in de oven. Ook blijft de ‘croquette’ door z’n samenstelling langer krokant in warmhoudvitrines, een methode van presenteren waar Van Oers een sterke marktpositie in heeft. Het gros van de kwaliteitskroketten op de Nederlandse markt komt direct uit de frituur of wordt verwarmd in de oven. Kroketten die in een warmhoudvitrine liggen, ook kwaliteitskroketten, verliezen na verloop van tijd hun krokante buitenlaag. De Croquette Superieur is dan ook speciaal voor die locaties ontwikkeld waar de inzet van een vitrine uitkomst biedt zoals tankstations, aldus het bedrijf uit Boxtel. Opmerkelijk is de gekozen naam ‘croquette’ omdat met name Royaan voor de Van Dobben al tientallen jaren gebruik maakt van het woord ‘croquet’. Bron: @FoodClicks

Fastservice - Snackspecialist Van Oers heeft dinsdag op TankPro, de vakbeurs voor tankstationhouders in Houten, een nieuwe kroket voor in de oven geïntroduceerd: de ‘Croquette Superieur’. Volgens Van Oers bestaat de nieuwe kroket uit blanke salpicon en mals blokjesvlees en is specifiek voor bereiding in de oven. Ook blijft de ‘croquette’ door z’n samenstelling langer krokant in warmhoudvitrines, een methode van presenteren waar Van Oers een sterke marktpositie in heeft. Het gros van de kwaliteitskroketten op de Nederlandse markt komt direct uit de frituur of wordt verwarmd in de oven. Kroketten die in een warmhoudvitrine liggen, ook kwaliteitskroketten, verliezen na verloop van tijd hun krokante buitenlaag. De Croquette Superieur is dan ook speciaal voor die locaties ontwikkeld waar de inzet van een vitrine uitkomst biedt zoals tankstations, aldus het bedrijf uit Boxtel. Opmerkelijk is de gekozen naam ‘croquette’ omdat met name Royaan voor de Van Dobben al tientallen jaren gebruik maakt van het woord ‘croquet’. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Cafetaria-omzet stijgt nauwelijks in januari 2024

Analyse - 2024 is voorzichtig uit de startblokken gekomen voor de cafetariasector; de omzet kwam dit jaar met 0,4% iets hoger uit vergeleken met januari 2023. Vermeld moet worden dat januari 2023 een zeer goede maand was ten opzichte van januari 2022 met een plus van 13,9%. Dat blijkt uit de analyse die Rien de Koning heeft gedaan op basis van alle transacties van het horecaplatform...

Lees bericht

Cafetariaomzet in 2023 met 6% gegroeid

Analyse – De omzet in de Nederlandse cafetaria’s is in het afgelopen kalenderjaar met 6,2% toegenomen. Dat is exact hetzelfde groeicijfer als dat van 2022 ten opzichte van 2021. De omzetten in de laatste drie maanden van 2023 waren zelfs gelijk aan die van 2022 dus omzetgroei van 0%.

Lees bericht



Assortiment Foodello inmiddels op 1000 producten

Online supermarkt - Een nieuwe mijlpaal voor online supermarkt Foodello. Hun assortiment omvat inmiddels 1000 restproducten die nog prima in orde zijn op het gebied van kwaliteit en veiligheid, om te verkopen aan consumenten. Foodello heeft als missie het verminderen van voedselverspilling.

Lees bericht

Nederlandse cafetariasector groeit tot mei met 11%

Cafetaria – De Nederlandse cafetariasector is tot en met mei dit jaar met 11 procent gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit kassadata van NTF op basis van 360 cafetaria’s, die gezamenlijk zo’n 20 procent marktaandeel hebben in de cafetariamarkt van zowel de verkopen offline als online.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid