Vissers Energy start met mobiel betalen met ryd pay


Betalen direct vanuit de auto, kan straks met ryd pay

Petrol – De Dutch Vissers Energy Group gaat bij de eigen tankstations starten met mobiel betalen met ryd pay. Dank zij deze samenwerking komt het betaalsysteem nu ook beschikbaar op de Nederlandse markt.

Ryd pay, is van origine Duits, en wordt nu via de Dutch Vissers Energy Group geïntroduceerd op de 60 stations van de groep. Vissers Energy Group heeft tankstations met de merken BP, Vissers, Shell en Esso. Sandra Dax, CEO van ryd is blij met de samenwerking. “Met Vissers hebben we aan de kant van ryd pay een sterke partner die de mogelijkheden van digitaal betalen al vroeg inzag. Samen willen we met ryd pay de Nederlandse markt veroveren en betalen bij het tankstation zo nog gemakkelijk mogelijk maken,” aldus Dax.

Contactloos

Ook Gerbert Vissers, algemeen directeur van de Vissers Energy Group, is overtuigd dat de samenwerking in de toekomst voordelen gaat opleveren voor de klant en voor zijn bedrijf. “We willen alle technische mogelijkheden van het systeem benutten. Dankzij de samenwerking met ryd pay kunnen onze klanten snel, gemakkelijk en contactloos betalen. Nu is dat via de mobiele telefoon, maar in de toekomst ook direct vanuit de auto.” Als tankstationorganisatie wil Vissers daar klaar voor zijn. Bij ryd pay wordt direct via de app bij de brandstofpomp of in de auto betaald. Daarom is het niet meer noodzakelijk om naar de tankshop in te gaan, maar kan er direct vanuit de auto worden betaald volgens de laatste beveiligings- en encryptiemechanismen van de banken.

Eigen shopconcepten

ryd is een product van ThinxNet GmbH, een snelgroeiende techbedrijf uit München. Visser Energy Group is een Nederlandse tankstationbedrijf met meer dan 50 tankstation locaties met eigen shopconcepten, zoals Moments & More, Delimore en De Smaaksmederij.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Starbucks lanceert nieuw koffie-concept met warme en koude dranken

Introductie – Starbucks komt met een nieuw ‘Self-Serve’- koffieconcept. Deze zelfbedieningsautomaat is de eerste van Starbucks die zowel warme als ijskoude dranken serveert, samen met zuivelvrije melkalternatieven. De nieuwe automaat, maakt onderdeel uit van het We Proudly Serve Starbucks Coffee Program, dat samen met Nestlé Professional is opgezet. Eerste kennismaking in Nederland voor consumenten zal zijn bij enkele Shell-tankstations.

Lees bericht


Uitrol locaties AH to go en bp eindelijk van start

Petrol – De samenwerking was al aangekondigd en de uitbreidingsplannen ook, maar met de opening van een AH to go in bp Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland) gaat de samenwerking tussen beide partijen nu eindelijk van start. Het plan is om dit jaar nog eens 14 bp tankstations om te bouwen, gevolgd door ruim 80 bp tankstations in 2022. Hiermee breiden Albert...

Lees bericht

Vijf tankstations krijgen nieuwe huurder bij locatieveiling

Tankstations – De huurrechten van 25 tankstations werden 8 september door het Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag geveild. Vijf tanklocaties wisselden van exploitant. Een recordbedrag van ruim 27,5 miljoen euro werd geboden voor BP-tankstation ‘Honswijck’ aan de A1 bij Muiden dat voor vijftien jaar in handen komt van EG Retail Netherlands.

Lees bericht

Shell zet broodje kreeft op de menukaart

Formulenieuws – Vanaf 18 augustus staat een broodje kreeft bij alle Shell-bakkerijlocaties in Nederland op het menu. Dit exclusieve broodje maakt deel uit van het Hollandse Helden-assortiment en is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Lees bericht


De Broodjesbox opent derde locatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft een derde locatie geopend en een tweede in Almelo. De locatie aan de Sluitersveldsingel is gecombineerd met een BP-tankstation.

Lees bericht

Letteke van der Kruk nieuwe directeur SWO de Splinter

Benoeming - Letteke van der Kruk is per 5 juli 2021 aangesteld als de nieuwe directeur van SWO de Splinter, de inkooporganisatie van bijna 200 tankstationondernemers. Zij volgt in die functie Eric van Voorthuizen op, die om persoonlijke redenen zijn functie heeft neergelegd.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid