Vollenhoven en broodjesformule Bufkes willen groeien


V.l.n.r. Arend-jan Diephuis (adviseur) Piet-Hein Bogaers (Vollenhoven), Niels Snaphaan (Bufkes) en Charles Sampers (Van Melik Retail)

Tankstation - Vollenhoven en broodjesformule Bufkes hebben van de week een overeenkomst gesloten voor de opening van twee nieuwe locaties. Het gaat vooralsnog om de locaties Nuenen en Ittervoort, Maar beide partijen willen samen groeien. Vollenhoven had al twee vestiging met daarin het broodjesconcept Bufkes van de Van Melik Food Groep.

De twee nieuwe locaties worden in het eerste kwartaal van 2023 omgebouwd naar de Bufkes-formule. Op termijn willen beide partijen het aantal locaties met het broodjesconcept verder uitbreiden. Bufkes is een winkelconcept dat sinds 1996 ambachtelijk en vers belegde broodjes verkoopt. De broodjes worden met verse ingrediënten en op basis van ambachtelijke en traditionele recepturen bereid. De ‘Bourgondische formule’ Bufkes heeft bekende broodjes zoals het broodje Werrem Sjink met ter plekke vers van het mes gesneden vleeswaren en de Limburger als bekende topproducten in het assortiment.

90 stations

Vollenhoven Groep is een Tilburgs familiebedrijf dat al sinds 1895 bestaat en actief is in de smeerolie- en brandstoffen branche. In de loop der jaren heeft Vollenhoven zich ontwikkeld tot één van de grootste zelfstandige en onafhankelijke olie groothandelaren in Nederland, met ruim 90 tankstations in Zuid-Nederland.

Bron: Bufkes/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Gertie en Ron al 25 jaar het gezicht van Bufkes

Formulenieuws - 25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller bij Bufkes op ruim 20 restaurants en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen.

Lees bericht


Gemiddelde NPS Nederlandse koffie- en lunchketens is +57

Onderzoek – De grootste koffie- en lunchketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +57. Coffeelovers krijgt de hoogste score (+88). Bezoekers van koffie- en lunchketens met een hoge NPS nuttigen hun bestelling vaker ter plaatse dan dat ze deze afhalen.

Lees bericht


Bufkes Heythuysen officieel geopend

Formulenieuws – Donderdag 8 juni is de nieuwste Bufkes-vestiging  officieel geopend. De locatie is gelegen op het nieuwe horecaplein aan de Dorpstraat in Heythuysen. Vorig jaar is Bufkes een samenwerking aangegaan met Heerschap groep, waarvan het pand eigendom is.

Lees bericht


43e locatie van Bufkes geopend in Heythuysen

Formulenieuws - Twee weken na de opening van de Bufkes-vestiging bij AVIA-tankstation in Ittervoort, opende dinsdag in Heythuysen een nieuwe Bufkes. De 43e-vestiging van Bufkes, dat voor het einde van het jaar de teller op 50 wil hebben.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid