Wisseling van de wacht bij Tripadvisor en TheFork


Almir Ambeskovic / Foto bij: TheFork

Managementwisseling - Tripadvisor, ’s werelds grootste reisplatform en TheFork, het toonaangevende, wereldwijde platform voor het reserveren van restaurants, hebben vandaag een managementwissel aangekondigd binnen La Fourchette SaS, beter bekend onder de naam TheFork.com. 

Medeoprichter en CEO van TheFork, Bertrand Jelensperger, laat weten dat hij per 1 april 2021 plaatsneemt in de raad van advies van Tripadvisor. In deze nieuwe rol zal hij samen met de CEO en medeoprichter van Tripadvisor, Stephen Kaufer, toezicht houden op de strategische ontwikkelingen en groei binnen TheFork.

Almir Ambeskovic is benoemd tot CEO van The Fork en neemt de plek van de vertrekkende Jelensperger als bestuurder in.. Binnen deze functie is Ambeskovic verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie en het leiden van alle activiteiten binnen de 22 landen waar TheFork actief is.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tripadvisor kiest Bougainville als ’s werelds beste restaurant

Verkiezing - Een Amsterdams restaurant is door online review website Tripadvisor uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. De Travellers’ Choice Awards van Tripadvisor wordt uitgereikt aan de 1% beste restaurants ter wereld. Restaurant Bougainville werd uitgroepen tot het beste fine dining restaurant ter wereld.

Lees bericht


TheFork wil meer verbinden en komt met nieuw logo

Reserveringsplatform – Restaurantreserveringsplatform TheFork, actief in Europa en Australië, wil de impact en de verbinding tussen restaurants en gasten vergroten en komt met nieuwe identiteit. Het nieuwe logo dat de identiteit moet uitstralen werd vrijdag in alle landen gepresenteerd.

Lees bericht


TheFork lanceert eerste podcastreeks: FoodForkast

Podcast - Reserveringssite TheFork lanceert vandaag haar eerste podcastreeks: FoodForkast. The Fork is met de podcast gestart om in deze uitdagende tijd zowel gasten als restaurateurs te inspireren met actuele onderwerpen uit de restaurantindustrie en een blik te werpen op toekomstige ontwikkelingen.

Lees berichtMichelin Gids bundelt krachten met TripAdvisor en TheFork

Horeca - De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden. Evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor met dochteronderneming TheFork, zijn een samenwerking op het gebied van content en licenties aangegaan, om de...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid