Yoghurt Barn krijgt vestiging op Schiphol Plaza


Formulenieuws - Yoghurt Barn opent in juni een vestiging op Schiphol Plaza. Het wordt de vijftiende locatie van het zuivelconcept in Nederland, maar de eerste op de nationale luchthaven. Naast diverse zuivelproducten met toppings wordt er op de locatie ook koffie en thee geschonken. De keten komt te zitten direct naast aankomsthal 1 en is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 21:00 uur. “Met de vestiging op Schiphol Plaza hopen we klanten van over de hele wereld te kunnen verrassen met wat yoghurt te bieden heeft, ” laat Wouter Staal, oprichter van Yoghurt Barn weten. “Als springplank naar internationale uitbreiding, zijn we blij met deze vestiging op Schiphol Plaza. Tanja Dik, Directeur Consumers Products & Services bij Amsterdam Airport Schiphol ziet Yoghurt Barn vooral als antwoord op de stijgende vraag van haar reizigers naar gezondere producten. “In binnensteden en op stations is de winkel succesvol gebleken, we vertrouwen erop dat de komst van de keten ook onze bezoekers blij gaat maken. Yoghurt Barn werkt sinds eind 2018 samen met Arla, het zuivelmerk dat duurzaamheid  hoog in het vaandel heeft staan. De keten opende de eerste winkel in 2012. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Yoghurt Barn opent in juni een vestiging op Schiphol Plaza. Het wordt de vijftiende locatie van het zuivelconcept in Nederland, maar de eerste op de nationale luchthaven. Naast diverse zuivelproducten met toppings wordt er op de locatie ook koffie en thee geschonken. De keten komt te zitten direct naast aankomsthal 1 en is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 21:00 uur. “Met de vestiging op Schiphol Plaza hopen we klanten van over de hele wereld te kunnen verrassen met wat yoghurt te bieden heeft, ” laat Wouter Staal, oprichter van Yoghurt Barn weten. “Als springplank naar internationale uitbreiding, zijn we blij met deze vestiging op Schiphol Plaza. Tanja Dik, Directeur Consumers Products & Services bij Amsterdam Airport Schiphol ziet Yoghurt Barn vooral als antwoord op de stijgende vraag van haar reizigers naar gezondere producten. “In binnensteden en op stations is de winkel succesvol gebleken, we vertrouwen erop dat de komst van de keten ook onze bezoekers blij gaat maken. Yoghurt Barn werkt sinds eind 2018 samen met Arla, het zuivelmerk dat duurzaamheid  hoog in het vaandel heeft staan. De keten opende de eerste winkel in 2012. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol vernieuwt Lounge 2 met nieuwe horecaconcepten

Luchthaven - Schiphol werkt aan de vernieuwing van Lounge 2, het gebied dat zich bevindt na de securitycontrole voor passagiers met bestemmingen veelal buiten Europa. Het horeca- winkelgebied krijgt een nieuwe inrichting, waarbij de beleving van passagiers centraal staat. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe luxe merken en een vernieuwd aanbod aan horeca- en winkelmogelijkheden. 

Lees bericht


Schiphol volop bezig met vernieuwing Lounge 1

Luchthaven – Luchthaven Schiphol is volop bezig met de vernieuwing van Lounge 1. Reizigers kunnen terecht bij vier vernieuwde winkels, te weten We love Amsterdam, Finefoods, Let’s Play en Electronics. Schiphol werkt momenteel aan de herontwikkeling van deze vertrekhal. Zo wordt de lounge uitgebreid, looproutes aangepast en het aanbod aan voorzieningen zoals horeca en winkels vergroot.

Lees bericht

Schiphol Airport Retail stopt met verkoop plastic flesjes

Luchthaven - De winkels van Schiphol Airport Retail (SAR) stoppen met de verkoop van plastic wegwerpwaterflessen. SAR gaat samenwerken met hervulbare flesjes van Dopper. Volgens een bericht op nu.nl voorkomt de retailer jaarlijks daarmee het weggooien van 750.000 plastic flesjes op de luchthaven.

Lees bericht

Schiphol Airport krijgt tweede Health Food Wall

Luchthaven - Health Food Wall opent 5 mei twee Intelligent Fridges in het onbemande shopconcept Gate 24/7 op Schiphol Airport. Health Food Wall had al sinds 2019 een locatie in de centrale hal van Schiphol Plaza maar krijgt daar nu een locatie bij.

Lees bericht



YB franchise module op bedrijfslocatie Food&i

Catering - YB gaat met een onbemande module de bedrijfshoreca van Food&i in Rotterdam ondersteunen. YB had al een dergelijke partnership met Autogrill in Brussel. De samenwerking betekent voor YB een verdere uitbreiding van de franchise activiteiten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid