Privium ExpressLounge geopend op Eindhoven Airport
Luchthaven - Deze week is op Eindhoven Airport de Privium ExpressLounge officieel geopend. De lounge bevindt zich op de eerste verdieping, naast de Starbucks.
Lees berichtMoeke en DADAWAN hebben meest loyale klanten
Onderzoek - Ruim drie op de vier (77%) bezoekers van restaurantketens verwachten er binnen twaalf maanden terug te keren. Van de onderzochte restaurantketens hebben Moeke en DADAWAN de meest loyale klanten. Opvallend. Klanten van koffie- en lunchketens zijn loyaler dan die van restaurantketens.
Lees berichtStrijd om de CuliQuiz 2025 gaat finale in
Wedstrijd - Studenten uit de gastvrijheidssector maken zich op voor de finale van de CuliQuiz Battle, een innovatieve kenniswedstrijd die horeca onderwijs en het bedrijfsleven samenbrengt.
Lees bericht14% meer feestgangers tijdens Carnaval 2025
Onderzoek - De viering van Carnaval dit jaar heeft 14% meer bezoekers getrokken dan het jaar ervoor. Dit blijkt uit een analyse van de Nationale Bezoekers Index, een initiatief van Resono en Argaleo. De stijging lijkt grotendeels toe te schrijven aan het gunstige weer.
Lees berichtThijs van Esveld nieuwe directeur Château Neercanne
Benoeming - Oostwegel Collection heeft per 1 april 2025 Thijs van Esveld (33) aangesteld als directeur Château Neercanne. Hij krijgt de taak om de gastbeleving van zowel het gastronomische aanbod als de overnachtingsmogelijkheden van het iconische kasteel in de Limburgse hoofdstad naar een nog hoger niveau te brengen.
Lees berichtUbel Zuiderveld directeur van vakvereniging ProFri
Benoeming - Ubel Zuiderveld (62) wordt per 15 maart 2025 directeur van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Samen met het ProFri-bestuur geeft hij uitvoering aan de speerpunten van de vakvereniging voor de komende jaren.
Lees berichtKlantgerichte service groeimotor bij Spare Rib Express Alkmaar
Formulenieuws - David Küçükkaya, ondernemer bij Spare Rib Express Alkmaar, heeft in twee jaar tijd indrukwekkende resultaten behaald. Hij realiseerde de hoogste omzet van alle vestigingen, dankzij een sterke focus op klantbeleving. "Service is meer dan een levering; het gaat om luisteren, begrip en waardering," aldus Küçükkaya.
Lees berichtVega aandeel bij cafetariaketen Kwalitaria blijft groeien
Formulenieuws – Het aandeel vegetarische producten blijft groeien bij Kwalitaria. In 2024 werden er maar liefst 22,4% meer vega-opties besteld dan het jaar ervoor, laat de keten bij de start van Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel weten.
Lees berichtManon Houben nieuwe voorzitter COV en VNV
Benoeming - Manon Houben is aangesteld als nieuwe voorzitter van de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) en de Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie (VNV). Zij volgt Laurens Hoedemaker op die zijn functie per 1 januari jl. heeft neergelegd. Houben treedt in dienst op 1 april 2025.
Lees berichtFastned en Vermaat starten meerjarige samenwerking
Tankstation - Het Europese snellaadbedrijf Fastned, en de Vermaat Groep, specialist in horecaconcepten, kondigen een meerjarige samenwerking aan. De samenwerking richt zich op het neerzetten van een hoogwaardig horeca- en retailconcept bij verschillende snellaadstations van Fastned langs Europese snelwegen.
Lees bericht