26 foodservicebedrijven genomineerd voor de ‘Foodservice Award 2021’


Verkiezing – De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2021’ verkiezing zijn bekend gemaakt. Het gaat om zesentwintig foodservicebedrijven die kans maken op een (categorie)prijs.

De verkiezing is een initiatief van Q&A in samenwerking met Horecava en werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd.

In deze bijzondere editie, waarbij de meeste deelnemers (gedeeltelijk) gesloten zijn geweest, zijn er bijna 17.000 beoordelingen verzameld. Consumenten beoordeelden hun favoriete foodservice bedrijf gemiddeld met een 7,12.

Domino’s Pizza, La Place en McDonald’s zijn grote kanshebbers voor een ‘Foodservice Award’. Zij wisten zich in meerdere categorieën te nomineren. Onder de overige genomineerden bevinden zich onder andere De Kaaskoning, Pathé Théatres, Subway, Gall & Gall, La Place en De Efteling.

Prijs-kwaliteit verhouding

De consument geeft bij de beoordeling van zijn favoriete foodservice bedrijf onder andere een oordeel over de prijs, het assortiment en de service. Deze editie zijn er ook aspecten toegevoegd die zich specifiek op de situatie rondom COVID-19 richten, zoals veiligheid, hygiëne en service. Van alle aspecten vindt de consument het aspect prijs-kwaliteit het belangrijkst, gevolgd door assortiment, gemak en gastvrijheid. Het gemak werd het hoogst beoordeeld: dit aspect heeft als gemiddeld eindcijfer een 8,00. Gemiddelde behaalde cijfers per aspect:

Prijs-kwaliteit    7,41

Assortiment      7,78

Bereikbaarheid    7,89

Sfeer   7,47

Gemak    8,00

Gastvrijheid   7,82

Veiligheid    7,84

Hygiëne   7,77

Service 7,79

Bekendmaking van de winnaars

De winnaars zullen bekend worden gemaakt tijdens een speciale, virtuele editie van de Horecava: de Horecava Limited, op maandag 1 februari 2021. Chefkok Pierre Wind zal dan tussen 17:30 en 18:00 uur de categoriewinnaars van de ‘Foodservice Award 2021’ bekendmaken.

Naast de categoriewinnaars maakt hij ook de overallwinnaar bekend, de categoriewinnaar met het hoogste eindcijfer. Winnaars mogen een jaar lang de titel 'Foodservice Award' binnen de categorie dragen. Genomineerden ‘Foodservice Award 2021’ zijn (op alfabetische volgorde):

Bezorgen

AH.NL

Domino’s Pizza

Jumbo.nl

Thuisbezorgd.nl

Koffie/Lunchroom

Brownies&Downies

Délifrance

Starbucks

Subway

Pompshops

Esso Tankstations

Shell Tankstations

Café’s/Restaurants

De Beren

La Place

Leisure

De Efteling

La Place

Landal Greenparks

Pathé Théatres

Roompot Vakanties

Snackbars

FEBO

Kwalitaria

Fastservice

Domino's Pizza

McDonald's

Speciaalzaken

De Keurslager

Gall & Gall

Marktkramen

De Kaaskoning

Holland Kaascentrum

t Stoepje

Hotels

Fletcher Hotels

Van der Valk

To Go

AH to Go

McDonald’s

Aanmelden voor deze uitreiking kan door een e-mail te sturen naar info@foodserviceaward.nl of aan te melden voor de Horecava Limited, via www.horecava.nl.

Bron: Q&A/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne

Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.

Lees bericht



Horecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen

Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...

Lees bericht



Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar winnaar NK Pizza bakken 2024

Wedstrijd - Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar in Amsterdam heeft het NK Pizza bakken 2024 op de Horecava gewonnen. De jury was vol lof over zijn deeg en kooktechnieken. De ondernemer toonde zich na afloop verbaasd, omdat hij erg heeft getwijfeld of hij wel mee moest doen met de wedstrijd, want eigenlijk had hij geen tijd.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid