28 mei International Hamburger Day
Hamburgerdag - Op 28 mei is het International Hamburger Day, een dag die in het teken staat van een van de meest populaire gemaksgerechten. De Rotterdamse chef Diego Buik speelt met zijn drie zaken en bezorgconcept op deze dag in door met twee speciale introducties te komen: de hamburgerbox met een veganburger en een speciale EK-burger.
De hamburgerbox met ‘de eerste én beste Vegan Smash Burgers van Nederland’, volgens Diego, is samen met Violife en Beyond Meat ontwikkeld. De speciale EK-burger, met de naam DI-EK-O, staat vanaf 28 mei op de kaart bij zijn twee locaties in Rotterdam en zijn derde locatie in de Scheveningse foodhallen in Den Haag. De DI-EK-O. Deze burger is samen met sauzenproducent Remia ontwikkeld. Speciaal voor hamburgerdag krijgen de eerste 50 afhalers de hamburgers gratis en voor diegenen die een tafeltje reserveren op het terras krijgen de tweede bestelde hamburger gratis.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Bram Ladage schept 24.000 gratis frietjes weg op Valentijnsdag
Formulenieuws – Cafetariabedrijf Bram Ladage vierde Valentijnsdag dit jaar met het gratis weggeven van een ‘Brammetje’. Afgelopen woensdag werden op die manier maar liefst 24.000 klanten blij gemaakt met een gratis 'frietje met'.
Lees berichtHorecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen
Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...
Lees berichtRemia opent ‘pop-up museum’ op Horecava
Actie - De combinatie van Remia Fritessaus Classic en Remia Curry Ketchup is onlangs uitgeroepen tot het ‘Lekkerste Speciaaltje’. Als eerbetoon aan dit culinaire erfgoed heeft Remia tijdens de aankomende Horecava daarom een exclusief pop-up museum geopend, waar de combinatie wordt tentoongesteld.
Lees berichtRotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring
Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.
Lees berichtDiego’s slaat met gastronomisch streetfood nieuwe weg in
Horecaconcept – Na vier jaar zijn befaamde burgers te hebben geserveerd in restaurant Diego’s Burgers in Rotterdam, vond Diego Buik het tijd voor een nieuw concept. Dat nieuwe concept is breder en richt zich meer op gastronomisch streetfood.
Lees berichtBeyond Meat introduceert drie Chicken-style producten
Introductie - Na de introductie van rundvlees- en varkensachtige producten, breidt Beyond Meat nu het portfolio uit met de nieuwe Beyond Burger Chicken-Style, Beyond Schnitzel en Beyond Tenders.
Lees bericht