Derde Foodservice Homies in teken van dromen en Homies Pop-Up Events

Events - De derde editie van de Foodservice Homies bijeenkomst, donderdag in het voetbalstation van PEC Zwolle, stond in het teken van dromen, kennis delen, de ambities en formuleontwikkelingen bij BP, het gebruik van virtual reality als onderzoeksmethode in de foodservice en de introductie van Homies Pop-Up Events. Ruim 140 professionals uit de foodservicebranche troffen elkaar in Zwolle voor de derde editie van Foodservice Homies. De jaarlijkse bijeenkomsten zijn bedoeld om...

Lees bericht

{if '1' == '3'}

Borgesius lanceert assortiment The Bread Office seizoensandwiches

Convenience - Borgesius lanceert onder de naam The Bread Office een assortiment seizoensandwiches. Het assortiment sandwiches biedt elk seizoen een speciale sandwich met de thema’s herfst, winter, lente en zomer. De The Bread Office range bestaat uit vier varianten, voor elk seizoen een nieuwe variant. Voor de herfst is er de variant gerookte kip & bacon, voor de winter pulled beef & kaas, voor de lente serranoham & roomkaas en voor de...

Lees bericht

{if '2' == '3'}

Sterke opkomst indoor trampolineparken; horeca ontwikkelt niet mee

Leisure - Er komen in Nederland steeds meer indoor trampolineparken. Nu zijn dat er nog 32, maar de verwachting is dat er van dit nieuwe leisure-concept de komende tijd meer zullen komen. De horeca bij indoor trampolineparken blijft hetzelfde als nu. Dit blijkt uit de publicatie ‘De Indoor Trampolineparken in Beeld’ van Van Spronsen & Partners horeca-advies. Een overdekt trampolinepark bestaat uit een groot veld van aaneengeschakelde trampolines. Bij grotere trampolineparken wordt...

Lees bericht

{if '3' == '3'}

Smullers komt deze maand met kebabsoufflé

Innovatie – Smullers introduceert deze maand de kebabsoufflé. De introductie past in de traditie van bijzondere producten waarmee de snackbarformule op treinstations de doelgroep bedient. De kebabsoufflé werd deze week tijdens een professie door gasten voor het eerst beoordeeld. De reacties daar waren in ieder geval zeer lovend. De vulling van de kebabsoufflé is gemaakt van, hoe kan het ook anders, gekruid vlees en een klein beetje kaas. “Dat laatste maakt ...

Lees bericht

Domino’s steunt NederlandSchoon

  Milieu – Domino’s en NederlandSchoon gaan samenwerken. Domino’s gaat zich hard maken voor een schone omgeving. Volgens de pizzaketen is dit een belangrijk onderdeel van een goede bedrijfsvoering en het de klantbeleving positief beïnvloedt. Domino’s bekommert zich al langere tijd om een schone omgeving, wat onder andere wordt geuit door schoonmaakacties door medewerkers gedurende de zogenoemde Stuntweken. Er wordt in deze week dagelijks een schoonmaakploeg de straat...

Lees bericht

Costa Coffee, McCafé en Starbucks grootste koffiecaféketens van Europa

Convenience - Het Britse Costa Coffee is in aantal vestigingen de grootste koffiecaféketen van Europa. Costa wordt gevolgd door McCafé, de koffieformule van McDonald’s en de Amerikaanse koffiecaféreus Starbucks op de derde plaats. De tien grootste koffieformules tellen in Europa in totaal 9340 koffiecafés, een groei van 5,5 procent en opzichte van 2014. Met uitzondering van de Russische koffieformule Shokoladnitsa zagen alle koffiecaféformules in de top-10 hun aantal...

Lees bericht

Eerste Quetzal chocoladebar in Nederland geopend in Amersfoort

Convenience - In Amersfoort is woensdag de eerste Quetzal chocoladebar van Nederland geopend. Volgens ondernemerspaar Van der Heul is Quetzal ‘de hemel op aarde als het gaat om chocolade’. De opening van de eerste Nederlandse Quetzal aan de Kamperbinnenpoort in Amersfoort werd verricht door franchisegever Robert Hoenderdos. Onder het bedrijfsmotto ‘Er is meer in het leven dan chocolade maar nu even niet!’ biedt chocoladebar Quetzal ruim honderd soorten chocolademelk, chocolade...

Lees bericht

Patrick Steppe nieuwe CEO Lekkerland

Groothandel - Na vijf jaar te hebben gewerkt als Chief Executive Officer (CEO) van de Lekkerland Groep, heeft Michael Hoffmann om persoonlijke redenen besloten de onderneming te verlaten. Patrick Steppe (49), die vanaf eind 2012 op bestuursniveau verantwoordelijk was voor de verkoopdivisie, zal de positie van CEO met onmiddellijke ingang overnemen. Onder leiding van Michael Hoffmann heeft de Lekkerland Groep haar bedrijfsstrategie voor de lange termijn “Convenience 2020” ontwikkeld. Daarnaast zijn er stappen...

Lees bericht

AH to go opent op campus in Wageningen

Openingen - AH to go heeft er een vestiging bij, namelijk op de campus in Wageningen. Het is na Groningen de tweede ‘universiteitswinkel’ van de supermarktketen. Ook bij de Haagse Hoogeschool is een AH to go gevestigd. “Dit is de 21-ste AH to go die onder AH valt. Veel mensen kennen de formule van de stations, maar dat zijn de franchisewinkels van NS Stations”, vertelt filiaalmanager Pim hendriks tegen het...

Lees bericht

Van der Valk wil AC Restaurants inlijven

Overnames – Even verrassend als opmerkelijk: hotel- en restaurantketen Van der Valk heeft een bod gedaan op de Nederlandse activiteiten van branchegenoot Autogrill, de eigenaar van AC Restaurants en Hotels. Beide partijen houden tot dusver de kaken op elkaar over een eventuele ‘deal’. Het is een summier persbericht dat gisteren verscheen op de website van Autogrill. In dat bericht wordt de bieder, Gr8 Investments, omschreven als ‘een maatschappij die gelieerd is...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid