Activiteiten Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam


Koken zonder te veel zout met Gastronomisch Gilde

Beurzen - Van 18 tot en met 21 september zal traditiegetrouw Gastvrij Rotterdam plaatsvinden. Dit jaar heeft de beurs een extra wedstrijd arena toegevoegd waar het Gastronomisch Gilde haar wedstrijden mag doen. Het Gastronomisch Gilde gaat samen met de partners zorgen voor een uitgebreide programmering met wedstrijden, masterclasses en demo’s van aansprekende personen uit de gastronomie.

Op maandag zullen de voorrondes plaatsvinden van de HANOS Gouden Koksmuts, zo laat het Gastronomisch Gilde weten in haar nieuwsbrief. Op dinsdag lanceert het gilde de naam van de nieuwe wedstrijd die draait om plantaardig koken en zal het Culinary Team The Netherlands acte de préséance geven. Op woensdag vervolgens zal de finale van de Zoutchallenge plaatsvinden. Op die woensdagmiddag verwelkomt het Gastronomisch Gilde ook de Good Fish Foundation met een bijzondere wedstrijd om de driedaagse af te sluiten.

Bron: Gastronomisch Gilde/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHANOS en Horeca Vakbeurs Hardenberg slaan handen ineen

Vakbeurzen – Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met HANOS. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca Vakbeurs in Hardenberg met twee stands, wordt sponsor van de kookwedstrijden en levert de ingrediënten voor Chef’s Place waar verschillende topchefs uit het Oosten van het land in actie komen. De vakbeurs Horeca Hardenberg  beleeft...

Lees bericht

Hanos opent grotere locatie in Utrecht en breidt ook Apeldoorn uit

Groothandel – Groothandel Hanos opende dinsdag de hernieuwde vestiging in Utrecht-Nieuwegein. De locatie is uitgebreid en volledig gerestyled. De locatie werd geopend door Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent. Algemeen directeur Theo de Graaf van Hanos maakte bij de opening tevens bekend dat de Hanos-vestiging en distributielocatie in Apeldoorn fors gaat uitbreiden.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid