Albron en Good Fish Foundation tekenen de World Oceans Deal


Bart Westreenen (l), Directeur inkoop & supply chain & duurzaam bij Albron met de World Ocean Deal

Duurzaamheid - Albron en de Good Fish Foundation hebben hun handtekening gezet onder de World Oceans Deal. Daarmee wordt de belofte gedaan dat alle Albron-gasten op zo’n 800 locaties in Nederland en België alleen nog maar duurzame vis voor te schotelen.

Albron verzorgt de horeca en de catering in onder meer de restaurants van Center Parcs tot veel kantoren door het land. Ook in universiteiten, winkelstraten en in ziekenhuizen heeft Albron locaties. Albron gaat nu als eerste foodserviceorganisatie de stap zetten naar de verduurzaming van het visaanbod in heel Nederland. Het bedrijf hoopt hiermee de hele de hele branche in beweging te brengen en wil met haar 100% duurzame visassortiment bescherming en herstel brengen in de oceanen als het gaat om voldoende vis.

Bron: Albron/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsOndanks aangescherpte regels goede Free From Expo 2021

Beurzen - Ondanks de aangescherpte maatregelen als gevolg van de toenemende coronabesmettingen, opende Free From Food Expo 2021 eind november toch haar deuren in de Amsterdamse RAI. Vierduizend internationale foodprofessional bezochten de tweedaagse foodexpo en beoordeelden de beurs desondanks als ‘sfeervol, inspirerend en van hoge kwaliteit’.

Lees bericht


Albron neemt De Buurtboer over

Overname - Albron heeft De Buurtboer, leverancier van bedrijfslunches overgenomen van de beide oprichtsters. Albron versterkt hiermee haar portfolio aan oplossingen voor eten en drinken op het werk.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid